Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ωροσκόπος: Λέων ♌

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/10/Ωροσκόπος-Λέων-αστρολογικό-Καπέλο-λέοντας-ωροσκοπος-Φαίδρα-Θεολόγη-αστρολογία-1280x800.jpg
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ωροσκόπου Λέοντα;

Ο ωροσκόπος σαν έννοια είναι κάτι που όλοι λίγο πολύ έχουμε ακούσει, γνωρίζουμε ίσως και σε ποιο ζώδιο ανήκει ο δικός μας. Όμως τι είναι πραγματικά;

O ωροσκόπος είναι το σημείο εκείνο του ζωδιακού που ανατέλλει την στιγμή της γέννησής μας. Όταν δηλαδή ανατέλλουμε κι εμείς. Είναι το σημείο που αν μπορούσαμε να δούμε παντού γύρω μας ανενόχλητοι κατά την στιγμή της γέννησης, το σημείο που βρίσκεται εντελώς ανατολικά, στον ορίζοντα.

Έτσι, το ζώδιο που ανατέλλει, το σημείο εκείνο, μας βοηθά κι εμάς να ανατείλλουμε και μας χρωματίζει. Δεν μας καθορίζει (όπως ΤΙΠΟΤΑ δεν μας καθορίζει) αλλά επηρεαζόμαστε ευκολότερα ως προς την εμφάνισή μας, ως προς το πως εμφανιζόμαστε στον κόσμο. Όπως τα αστέρια και οι πλανήτες εμφανίζονται στην ανατολή και ξεκινούν να ανεβαίνουν, έτσι κι εμείς, εμφανιζόμαστε από την μήτρα της Γης και εμφανιζόμαστε στον κόσμο.

Είναι ο ωροσκόπος εκείνο το σημείο που μαρκάρει ολόκληρο τον χάρτη, που του δίνει προσανατολισμό. Είναι η λεγόμενη οικοθεσία, οι οίκοι που λέμε του χάρτη. Ο ωροσκόπος είναι η ακμή (το ξεκίνημα) του 1ου οίκου (υπάρχουν σύνολο σε όλους τους χάρτες 12 οίκοι, όσα και τα ζώδια).

 

Ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο . Αν έχεις ωροσκόπο Λέοντα δεν σημαίνει πως είσαι Λέων , αλλά πως είσαι ένα παιδί του Ήλιου. Και άρα ναι, ο Λέων είναι ως ζώδιο σημαντικός για εσένα. Συμβουλεύω να διαβάζεις τις προβλέψεις για τον ωροσκόπο καθώς συνήθως έχουμε μεγαλύτερη ακρίβεια από το ζώδιό σου (αυτό ισχύει γενικά, όχι μόνο για τον Λέοντα).

Αληθεύει πως γίνομαι ο ωροσκόπος μου μετά τα 30;

Έτσι γενικά πάντως, ο ωροσκόπος Λέων χαρίζει ένα μεγαλείο, είσαι άνθρωπος που αν θέλεις, θα σε προσέξουν. Άνθρωποι που προσέχουν την εμφάνισή τους συνήθως ή απλώς νοιάζονται για το πως στέκονται στον κόσμο (δεν εννοώ την στάση του σώματος, αλλά την στάση που κρατούν απέναντι στις καταστάσεις). Συχνά βέβαια αυτή η αρχοντιά που διαθέτεις, μεταφράζεται από τους τους άλλους ως ματαιοδοξία κι έτσι θεωρούν πως η παρατήρηση του εαυτού, είναι κάτι που σε κάνει “ψώνιο”. Μακάρι να παρατηρούσαμε όλοι τον εαυτό μας βέβαια έτσι ώστε να συνεχίζαμε να βελτιωνόμαστε ως άνθρωποι. Αλλά δεν είμαστε εδώ για να “διορθώσουμε” τους ανθρώπους.

 

Ο ωροσκόπος Λέων δίνει μια τάση εκνευρισμού. Βέβαια είναι η ίδια φλόγα που σε παρακινεί να μένεις ενεργός, να έχεις υψηλούς στόχους και να αποκτάς εξουσία. Θέλεις να κάνεις το καλύτερο και ξέρεις τι; η προσπάθεια και η επιμονή συνήθως αποδίδουν! Δεν είναι τυχαίο που βρίσκουμε πολλούς διευθυντές ή γενικά επιτυχημένους ανθρώπους σε αυτόν τον ωροσκόπο. Βέβαια η επιτυχία δεν μετράται μόνο στα κοινωνικά πλαίσια της δουλειάς, κι όμως, αφού αυτό το σκαλοπάτι είναι εύκολα προσβάσιμο, γιατί να μην το κατακτήσεις;

 

Κάτι ακόμα που έχω παρατηρήσει, είναι πως υπάρχει μια έμφυτη αισιοδοξία σε αυτόν τον ωροσκόπο. Έως που μπορεί να αγνοήσεις ορισμένα ξεκάθαρα σημάδια. Αυτό έχει το θετικό πως επιμένεις και συχνά τα πράγματα καταλήγουν να γίνουν όπως τα οραματίστηκες (η αισιοδοξία σε κάνει ιδανικό σε θέσεις μάρκετινγκ και διαφήμισης). Αλλά έχει ως αρνητικό πως συχνά δεν αναγνωρίζεις τους κινδύνους που διατρέχεις.

Όλη αυτή η θετική διάθεση δίνει επίσης ανοιχτή καρδιά. Δεν υπάρχει εδώ τσιγκουνιά, αντίθετα εκφράζεσαι με μεγαλειωδώς – ειδικά όταν μπαίνει στην μέση ο έρωτας.

 

Εξωστρεφής και με αποφασιστικότητα, δημιουργικό πνεύμα και με αίσθηση της μοναδικότητας, αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ωροσκόπου σου. Ένας ζεστός άνθρωπος που εμπνέεται από τις επιτυχίες των άλλων, δεν φθονεί, αντίθετα πιστεύει πως τον παρασύρουν να επιτύχει κι εκείνος περισσότερα.

Υπάρχει και η αρνητική πλευρά, η σκιά που συχνά εκδηλώνεται. Και αυτή έχει να κάνει με την τάση να επισκιάζεις τους υπόλοιπους. Όπως ο Ήλιος επισκιάζει όλα τα αστέρια στον ουρανό όταν λάμπει, έτσι και όταν κάποιος δεν είναι εξοικειωμένος με τον ωροσκόπο Λέοντα, μπορεί να φτάσει να γίνει ανταγωνιστικός, με σύνδρομο κατωτερότητας και με φόβο πως αν οι άλλοι πλησιάσουν πιο κοντά, θα δουν πως δεν είναι και τόσο σπουδαίος όσο νομίζουν. Αυτή είναι η σκιά όμως, και όπως όλες οι σκιές, διαλύονται όταν παραμένουμε Αληθινοί σε αυτό που είμαστε.

 

Κάτι που μπορεί να βοηθήσει σε αυτό είναι η επαφή με τα παιδιά, αφού σου βγαίνει και φυσικά άλλωστε. Έννοιες όπως ο αυθορμητισμός και το παιχνίδι, είναι βαθιά ριζωμένες μέσα σου. Άρα μπορείς να κατανοήσεις καλύτερα τις μικρότερες ηλικίες.

Υπάρχει η ανάγκη να αφήσεις την προσωπική σου σφραγίδα σε όσα κάνεις, και ο τρόπος να δεις με ποιον τρόπο ευκολότερα μπορείς να το κάνεις αυτό, είναι να βρεις σε ποιόν οίκο συναντάμε τον Ήλιο στον γενέθλιο χάρτη σου, ή αν υπάρχει κάποιος πλανήτης πάνω στον Ωροσκόπο ή σε όψη με τον ωροσκόπο που διαμορφώνουν αντίστοιχα τα χαρακτηριστικά αυτά.

Περισσότερα για την Σταθερή Ποιότητα

Δες και για τους άλλους ωροσκόπους ΕΔΩ (συνεχώς προστίθενται)

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.