Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ωροσκόπος: Υδροχόος ♒

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/10/ωροσκόπος-Υδροχόος-αστρολογικό-Καπέλο-Φαίδρα-Θεολόγη-ζώδια-αστρολογία-wroskopos-udroxoos-oroskopos-1280x800.jpg

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ωροσκόπου Υδροχόου;

Ο ωροσκόπος σαν έννοια είναι κάτι που όλοι λίγο πολύ έχουμε ακούσει, γνωρίζουμε ίσως και σε ποιο ζώδιο ανήκει ο δικός μας. Όμως τι είναι πραγματικά;

Ο ωροσκόπος είναι το σημείο εκείνο του ζωδιακού που ανατέλλει την στιγμή της γέννησής μας. Όταν δηλαδή ανατέλλουμε κι εμείς. Είναι το σημείο που αν μπορούσαμε να δούμε παντού γύρω μας ανενόχλητοι κατά την στιγμή της γέννησης, το σημείο που βρίσκεται εντελώς ανατολικά, στον ορίζοντα.

Έτσι, το ζώδιο που ανατέλλει, το σημείο εκείνο, μας βοηθά κι εμάς να ανατείλουμε και μας χρωματίζει. Δεν μας καθορίζει (όπως ΤΙΠΟΤΑ δεν μας καθορίζει) αλλά επηρεαζόμαστε ευκολότερα ως προς την εμφάνισή μας, ως προς το πως εμφανιζόμαστε στον κόσμο. Όπως τα αστέρια και οι πλανήτες εμφανίζονται στην ανατολή και ξεκινούν να ανεβαίνουν, έτσι κι εμείς, εμφανιζόμαστε από την μήτρα της Γης και εμφανιζόμαστε στον κόσμο.

Είναι ο ωροσκόπος εκείνο το σημείο που μαρκάρει ολόκληρο τον χάρτη, που του δίνει προσανατολισμό. Είναι η λεγόμενη οικοθεσία, οι οίκοι που λέμε του χάρτη. Ο ωροσκόπος είναι η ακμή (το ξεκίνημα) του 1ου οίκου (υπάρχουν σύνολο σε όλους τους χάρτες 12 οίκοι, όσα και τα ζώδια).

 

Ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό, ενώ παραδοσιακός κυβερνήτης του, είναι ο Κρόνος. . Αν έχεις ωροσκόπο Υδροχόο δεν σημαίνει πως είσαι Υδροχόος , αλλά πως είσαι ένα παιδί του Ουρανού . Και άρα ναι, ο Υδροχόος είναι ως ζώδιο σημαντικός για εσένα. Συμβουλεύω να διαβάζεις τις προβλέψεις για τον ωροσκόπο καθώς συνήθως έχουμε μεγαλύτερη ακρίβεια από το ζώδιό σου (αυτό ισχύει γενικά, όχι μόνο για τον Υδροχόο ). Επίσης έχει πολύ μεγάλη σημασία να κοιτάξεις που βρίσκεται ο Ουρανός (κυβερνήτης του Υδροχόου) στον γενέθλιο χάρτη σου. Σε ποιο ζώδιο; Τι όψεις σχηματίζει;

Αληθεύει πως γίνομαι ο ωροσκόπος μου μετά τα 30;

Έτσι γενικά πάντως, ο ωροσκόπος Υδροχόος χαρίζει μοναδικότητα – και δεν γίνεται να μην το προσέξουν. Είσαι άνθρωπος από την φύση σου περίεργος και με όρεξη να μάθεις αρκετά πράγματα. Κάτι αξιοσημείωτο επίσης, πως δεν σοκάρεσαι εύκολα. Μάλιστα , σου αρέσει να σοκάρεις εσύ άλλους. Είναι χαρακτηριστικό πως μπορείς να προκαλέσεις – κάτι που συχνά μπορεί να κάνει τους άλλους να σε χαρακτηρίσουν ασεβή ως προς τις παραδόσεις ή τη νόρμα. Έτσι σε βαφτίζουν το “μαύρο πρόβατο” ή άλλους χαρακτηρισμούς που δηλώνουν περισσότερα για το δικό τους οπισθοδρομικό μυαλό, παρά οτιδήποτε για εκείνον στον οποίον αναφέρονται.

 

Ο ωροσκόπος Υδροχόος δίνει ανθρώπους ευχάριστους και φιλικούς. Ο ωροσκόπος Υδροχόος σε βοηθά να τα πηγαίνεις γενικά καλά με τους άλλους. Κι αυτό γιατί από την φύση σου δίνεις στους γύρω σου την απαραίτητη ελευθερία να εκφραστούν όπως ακριβώς είναι. Τους δείχνεις στην πράξη πως τους αποδέχεσαι. Ανεξαρτήτως του από που προέρχεται κάποιος, ο ωροσκόπος Υδροχόος τον αντιμετωπίζει ως ίσο. Η έμφυτη περιέργεια βέβαια παραμένει, και όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με μια νέα ιδέα, φιλοσοφία, τρόπο ζωής κλπ, σου κεντρίζει την προσοχή και θέλεις να μάθεις περισσότερα.

 

Κάτι ακόμα που έχω παρατηρήσει, είναι πως υπάρχει μια τάση να χαρακτηρίζουν εσάς με ωροσκόπο Υδροχόο, ως ξεχωριστούς ή ιδιαίτερους. Αυτό θεωρώ πως πηγάζει κι από την ανεξαρτησία που από μικρ@ εκπέμπεις, εκεί που οι περισσότεροι μένουν εξαρτημένοι. Αλλά έχει να κάνει και με το μυαλό επίσης, καθώς σου αρέσει να λύνεις προβλήματα- και μάλιστα έτσι χαλαρώνεις, εκεί που άλλοι προτιμούν απλά να “κλείνουν” τη σκέψη για να το πετύχουν αυτό.

 

Επειδή είσαι άνθρωπος που φέρνει νέες ιδέες στο τραπέζι και αρκετά ανοιχτός στο να αποδέχεσαι τους άλλους, αρκετοί εκπλήσσονται όταν έρχονται αντιμέτωποι με το πείσμα σου. Ο Υδροχόος είναι Σταθερό ζώδιο. Κάτι που – ειδικά αν υπερτερεί η Σταθερή ποιότητα στον χάρτη σου, σε δυσκολεύει από το να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα, παρουσιάζεις μια αντίσταση στις αλλαγές. Σε μια ακραία περίπτωση, αν κάποιος δεν είναι εξοικειωμένος με την ενέργεια του ωροσκόπου του μάλιστα, μπορεί να φτάσει μέχρι και το σημείο να θελήσει να επιβάλει τις απόψεις του στους άλλους.

Μία ακόμη σκιά του ωροσκόπου Υδροχόου που μπορεί να εκδηλωθεί είναι το να αμελήσεις τις ανάγκες των κοντινών σου ανθρώπων. Επειδή οραματίζεσαι το μέλλον και το πως μπορεί να γίνει καλύτερο για όλους, σκέφτεσαι περισσότερο το δάσος με κίνδυνο να αμελήσεις το δέντρο. Αυτός είναι και ο λόγος που σε ελκύουν σύντροφοι οι οποίοι διαθέτουν αρκετή αυτοπεποίθηση και ανεξαρτησία ώστε να μην θίγονται με το παραμικρό.

Περισσότερα για την Σταθερή Ποιότητα

Μοναδικός και πρωτοπόρος, διατηρεί αρκετές ασχολίες και τα πάει καλά όταν δουλεύει σε ομάδα, αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ωροσκόπο σου. Ένας άνθρωπος που δεν θεωρεί τίποτα ως δεδομένο, προτιμά να αμφισβητεί και να εξετάζει, στηρίζει την διαφορετικότητα και πάει ένα βήμα παραπέρα – υπερασπίζεται το δικαίωμα σε αυτήν.

 

Υπάρχει και η αρνητική πλευρά, η σκιά που συχνά εκδηλώνονται. Και αυτή έχει να κάνει με τον κίνδυνο να γίνεις αυτό που πολεμάς. Δηλαδή όταν οι άλλοι σε κατακρίνουν και προσπαθούν να πνίξουν την μοναδικότητά σου, να φτάσεις κι εσύ κάποια στιγμή να κάνεις το ίδιο στους άλλους. Να γίνεις αρκετά κλειστός, να εμποδίζεις τον υπέροχο ωροσκόπο Υδροχόο από το να εκδηλωθεί όπως ζητά. Η σκιά του ωροσκόπο έχει να κάνει και με το πόσο ισχυρός είναι ο Κρόνος στον γενέθλιο χάρτη.

 

Υπάρχει η ανάγκη να κάνεις κάτι μοναδικό, κάτι στο οποίο θα ξεχωρίζεις. Συχνά βέβαια αυτό που ξεχωρίζει είναι η καλοσύνη, οπότε συχνά βρίσκουμε ανθρώπους με ωροσκόπο Υδροχόο να είναι μεγάλοι φιλάνθρωποι και να πολεμούν για τα δικαιώματα περιθωριοποιημένων ομάδων. Ο τρόπος που εκφράζεται καλύτερα ο ωροσκόπος, φαίνεται και μέσα από τον πλανήτη Ουρανό, το ζώδιο και τον οίκο στον οποίον τον συναντάμε, καθώς και τις όψεις που σχηματίζει. Όλα αυτά διαμορφώνουν αντίστοιχα τα χαρακτηριστικά του ωροσκόπου.

 

Δες και για τους άλλους ωροσκόπους ΕΔΩ (συνεχώς προστίθενται)

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.