Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Ζυγός-Ιχθύς-1.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Ιχθύ;

Πόσο ταιριάζει ο Ιχθύς με τον Ζυγό;

 

Ο Ιχθύς ζώδιο του Νερού, ο Ζυγός του αέρα, αυτοί οι δυο συναντιούνται εκεί στην επιφάνεια. Κι εκεί, επιφανειακά τουλάχιστον, εμφανίζονται να πηγαίνουν όλα εξαιρετικά. Οι κοινοί τους φίλοι θα στοιχηματίσουν πως μπορούν να αποτελέσουν το τέλειο ζευγάρι. Και όντως μπορούν. Το παράδοξο είναι πως ενώ ο Ζυγός ανήκει στο στοιχείο του αέρα, αυτός που φαίνεται να… πετάει στο σύννεφα είναι ο Ιχθύς. Κάτι που δεν αποτελεί πρόβλημα για τον Ζυγό, καθώς από εμπειρία γνωρίζει πώς να συνεφέρει τον σύντροφό του.

 

Τους συνδέει η Αγάπη. Βλέπεις ο Ζυγός, με κυβερνήτη την Αφροδίτη και αντιπρόσωπος του 7ου οίκου αγαπάει την Αγάπη και του αρέσει να βρίσκεται σε μια αρμονική σχέση. Ο Ιχθύς, με κυβερνήτη τον Ποσειδώνα και αντιπρόσωπο του 12ου οίκου, αγαπάει γενικά τους ανθρώπους, επιζητά να βοηθάει, να αφιερώνεται. Ο Ποσειδώνας είναι εξάλλου η ανώτερη έκφραση της Αφροδίτης. Έτσι, ενώ αυτά τα Ζώδια σχηματίζουν συνήθως δύσκολη όψη, λόγω της αγνής αγαπητικής τους φύσης, ενώ θα έρθουν σε ρήξη, θα τη ξεχάσουν και θα φροντίσουν γρήγορα να προχωρήσουν. Ο Ζυγός ξέροντας πως δεν έχει κανένα νόημα το να κρατάει κακία στον άνθρωπό του, και ο Ιχθύς επειδή κάτι τέτοιο θα τον βασάνιζε συναισθηματικά.

 

Τι μπορεί λοιπόν να πάει στραβά;

Του Ζυγού δε του αρέσει καθόλου να αποκλείει κάποιον σε μια διαμάχη. Θα ακούσει δίκαια όλες τις πλευρές και θα προσπαθήσει να τους φέρει σε συμφωνία. Και σίγουρα, ποιος δε θα ήθελε να έχει σχέση με έναν τέτοιον άνθρωπο, σωστά; Κι όμως, λόγω αυτού, ο Ζυγός εμφανίζεται συχνά ως διπρόσωπος. Ο Ιχθύς θα ακολουθήσει το ένστικτό του σε μια τέτοια περίπτωση, γνωρίζοντας από την αρχή με ποιανού το μέρος θα ταχθεί. Και τον εκνευρίζει που δε μπορεί να κάνει και ο Ζυγός το ίδιο.

 

Είναι μετά και το θέμα της αναποφασιστικότητας, από τα μεγαλύτερα κοινά των δυο Ζωδίων. Οι δυο αυτοί άνθρωποι είναι ικανοί να μη προχωρήσουν ποτέ τη σχέση τους, να μένουν μόνο στη θεωρία και να αδυνατούν να ξεφύγουν από τη γνώριμη ρουτίνα που ο Ζυγός δε θα μπορέσει να αντέξει. Ως Παρορμητικό ζώδιο, θα προσπαθήσει να προτείνει καινούργια ενδιαφέροντα στη σχέση τους, αλλά λείπει και από τους δυο η διάθεση για κίνηση. Κι έτσι είναι επικίνδυνο ο ένας να παρασύρει τον άλλον στην αδράνεια, κάτι που αν συμβεί θα φέρει τη διάλυση.

 

Αν ξεπεράσουν όμως αυτά τα εμπόδια στη σχέση τους, αυτοί οι δυο μπορούν να διδαχθούν πολλά ο ένας από τον άλλον και να προοδεύουν τόσο ατομικά, όσο και τη σχέση τους. Απλώς χρειάζεται να δεχθούν πως υπάρχουν ορισμένες βασικές διαφορές, που τα κοινά τους στοιχεία δυσκολεύονται να αντισταθμίσουν. Από τα μεγαλύτερά τους θετικά γνωρίσματα όμως είναι η ειλικρίνεια, κι έτσι όταν ενώνονται, δημιουργούν τη πιο ειλικρινή και αρμονική σχέση που μπορεί κανείς να φανταστεί. Κι έτσι, εκ μέρους όλων των ανθρώπων που θα επιθυμούσαν κάτι τέτοιο, αξίζει να το προσπαθήσουν.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.