Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Ζυγός-Υδροχόος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Υδροχόο;

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Ζυγό;

 

Αυτά τα δυο Ζώδια του Αέρα γρήγορα ανακαλύπτουν πως διαθέτουν μια μοναδική εγκεφαλική επικοινωνία και έτσι ακολουθεί η ερωτική έλξη. Έχουν αρκετά κοινά έτσι ώστε να δημιουργήσουν μια γερή βάση στη σχέση τους και λίγες διαφορές, ίσα – ίσα να τους κρατάει μόνιμα το ενδιαφέρον. Αν μπορούσαμε να επιλέξουμε αυτό το «κάτι» που κινητοποιεί τον Ζυγό, θα ήταν το αίσθημα της δικαιοσύνης. Θα ακούσουν προσεκτικά μια ιστορία από όλες τις πλευρές και θα προσπαθήσουν να την κατανοήσουν σε βάθος τα οποία τα άλλα Ζώδια θα δυσκολεύονταν να διεισδύσουν. Αυτό είναι που τους κάνει ένα από τα πλέον ταιριαστά Ζώδια για τον Υδροχόο, ο οποίος συνήθως είναι κάπως… αλλόκοτος για τα δεδομένα των υπολοίπων.

 

Όχι πως ο Υδροχόος είναι περίεργος. Ε… βασικά είναι, αλλά με τη καλή έννοια. Απλώς βλέπουν τον κόσμο διαφορετικά, ενδιαφέρονται για θέματα κοινωνικά, φιλοσοφικά, ανθρωπιστικά και γενικά δεν θα διστάσουν να υπερασπιστούν τις ιδέες τους. Ιδέες οι οποίες έχουν προέλθει μετά από ώριμη σκέψη και υπολογισμούς αλλά είναι πρωτοποριακές και ο κόσμος γενικά τείνει να αντιμετωπίζει καχύποπτα. Ναι, ένας Ζυγός έχει την εκπληκτική ικανότητα να τον κατανοεί και να εντοπίζει ομορφιά σε όλα αυτά. Ταυτόχρονα ενθαρρύνει τον σύντροφό του, ενώ ο Υδροφόρος ανταποδίδει παροτρύνοντας τον Ζυγό να εμβαθύνει σε ιδέες και δραστηριότητες τα οποία τον κάνουν ευτυχισμένο και τον κινητοποιούν.

 

Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα και σε αυτή τη σχέση αλλά οι δυο αυτοί χαρακτήρες δε συνηθίζουν να μαλώνουν, αλλά να συζητάνε τις ανησυχίες τους και να λύνουν τα προβλήματά τους. Και ναι, η σταθερή ποιότητα του Υδροχόου τον κάνει πολλές φορές αγύριστο κεφάλι, αλλά στη βάση του είναι ανοιχτόμυαλος και μπορεί να καθυστερεί λίγο, αλλά αν του το επισημάνει ο ήρεμος Ζυγός, στο τέλος καταφέρνει να αντιμετωπίζει αντικειμενικά το κάθε ζήτημα. Και ναι, ο Ζυγός είναι ζώδιο παρορμητικό και χάνει εύκολα το ενδιαφέρον του, δεν υλοποιεί τις ιδέες του και γι’ αυτό ακριβώς χρειάζεται κάποιον σαν τον πιο αποφασιστικό  και σίγουρα πιο δραστήριο Υδροχόο να τον εμπνέει.

 

Συνολικά, πρόκειται για μια ακαταμάχητη έλξη που δημιουργεί ένα σπάνιο ζευγάρι. Οι δυο τους είναι πιστοί, αυθόρμητοι, στοργικοί και ήρεμοι. Μαζί στοχάζονται και μοιράζονται μια πνευματική συγγένεια – ένας επιδρά στο μυαλό του άλλου και αισθάνονται πως βρήκαν την αδελφή ψυχή τους.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.