Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Αιγόκερως-Ιχθύς-1.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Ιχθύ;

Πόσο ταιριάζει ο Ιχθύς με τον Αιγόκερω;

 

Δε θα φανταζόσουν πως ένας Αιγόκερως θα μπορούσε να ταιριάξει τόσο καλά με ένα ψάρι, αφού αν γνωρίζεις και τους δυο ξέρεις πως είναι αρκετά διαφορετικοί. Ε λοιπόν σε αυτή τη περίπτωση όντως τα ετερώνυμα έλκονται. Βρίσκουν αυτό «το κάτι» που λείπει από τον δικό τους χαρακτήρα στον άλλον, αυτό ακριβώς που χρειάζονται. Είναι εξάλλου μια συναστρία Γης – Νερού και η Γη πάντα ευχαριστιέται μια καλή βροχή και τίποτα δε δίνει περισσότερη ορμή στο νερό από μερικούς περιορισμούς.

 

Οι κυβερνήτες πλανήτες έχουν πολλά να διδάξουν επίσης. Ο Κρόνος, κυβερνήτης του Αιγόκερου είναι από τη φύση του υπεύθυνος, εργατικός και προσγειωμένος. Σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα του Ιχθύ που είναι ονειροπόλος, γεμάτος φαντασία και ζεστασιά. Του Αιγόκερου όπως μπορείς να καταλάβεις, του χρειάζεται λίγο όνειρο, κάτι που τον κάνει να ξεφεύγει από την σκληρή εργασία και τους περιορισμούς που βάζει στον εαυτό του. Ο Ιχθύς από την άλλη, έχει ανάγκη την αφοσίωση, τη προσγείωση στη πραγματικότητα για να ζήσει και την ασφάλεια που του προσφέρει ο Αιγόκερως.

 

Μοιάζουν να ταιριάζουν σα δυο κομμάτια παζλ, αλλά τι μπορεί να πάει στραβά; Ο Ιχθύς είναι αρκετά συναισθηματικός και είναι εύκολο να πληγωθεί από τον απότομο, αρκετές φορές, Αιγόκερω. Είναι εξάλλου ο δεύτερος ζώδιο Παρορμητικό – μη το ξεχνάμε. Από την άλλη, ο Αιγόκερως μπορεί να εκνευριστεί από την Μεταβλητή Ποιότητα του Ιχθύ, όταν δεν επικεντρώνεται σε έναν μόνο στόχο, και θέλει ως ψάρι να κολυμπάει σε πολλά νερά και βαριέται εύκολα. Ο Ιχθύς είναι ζώδιο Μεταβλητό και άρα ευέλικτο. Θέλει να ελίσσεται και δε διστάζει να αλλάξει τους στόχους του. Ο Αιγόκερως ξέρει πως η σκληρή δουλειά και η επιμονή αποδίδει. Αυτό είναι αρκετές φορές στη καθημερινότητα αφορμή για καυγά, αλλά η ένωσή τους στο πυρήνα της είναι αψεγάδιαστη. Αργά η γρήγορα τα προβλήματα λύνονται, και προχωράνε κατανοώντας, ενθαρρύνοντας και ώριμα αγαπώντας τον άλλον.

 

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο συμβολισμός του Αιγόκερου είναι η αμφίβια κατσίκα που καταλήγει σε ουρά ψαριού. Το ίδιο το Αρχέτυπο του Αιγόκερου περιλαμβάνει λίγο από εκείνο του Ιχθύ! Οι δυο τους αλληλοσυμπληρώνονται με αξιοζήλευτη αρμονία και είναι τελικά τα ίδια τα μικρά εκείνα αντίθετά τους χαρακτηριστικά, που χαρίζουν στη σχέση τους διάρκεια και συμβατότητα.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.