Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/08/Αστρολογικές-προβλέψεις-Αύγουστος-ανάδρομοι-Τρίγωνο-σχέσεις-Δίας-Ποσειδώνας.jpg

Καλησπέρα! Μπορεί να βρισκόμαστε στη καρδιά του Αυγούστου, αστρολογικά όμως η ενέργεια δεν έχει ακόμα καταλαγιάσει. Δηλαδή:

  1. βρισκόμαστε σε απόηχο εκλείψεων που συντάραξαν συναισθηματικά τους περισσότερους
  2. Οδεύουμε προς την Πανσέληνο στους Ιχθύες (26.08)
  3. Στις 19.08 (ξανα)ολοκληρώνεται το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα στα υδάτινα
  4. Ο Άρης επανέρχεται σε ορθή πορεία 28.08

 

Για τα δύο πρώτα δεν υπάρχουν πολλά να πούμε αν και για την Πανσέληνο θα ανέβει περιεκτικό άρθρο στις επόμενες ημέρες! Σχετικά με το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα, είναι η Τρίτη φορά που γίνεται ακριβείας τον τελευταίο χρόνο εξαπλώνοντας τις θετικές του δονήσεις σε όσους είναι διατεθειμένοι να τις αξιοποιήσουν. Τελευταία φορά ολοκληρώθηκε στις 25.05 τότε που ο Δίας ήταν ανάδρομος στον Σκορπιό και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες σε ορθή πορεία. Τώρα συμβαίνει το αντίθετο. Ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος, ενώ ο Δίας κινείται ορθά. Η όψη αυτή στα συγκεκριμένα ζώδια δεν θα ξανασυμβεί για τα επόμενα 600 χρόνια!

Διάβασε το άρθρο για την τελευταία φορά που σχηματίστηκε το τρίγωνο αυτό ΕΔΩ.

Η όψη που συμβαίνει πάντως τώρα σχετίζεται με την ευθυγράμμιση ανάμεσα στο να γνωρίζει κανείς τι θέλει και την προθυμία του να επενδύσει σε αυτό ή απλώς να παραδοθεί αληθινά. Πόσο διατεθειμένοι είμαστε να εγκαταλείψουμε την τωρινή μας πορεία και να την προσαρμόσουμε σε μια βαθύτερη ροή που όμως θα μας οδηγήσει πιο άμεσα στον στόχο μας; Με το να είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο μας αλλά να μην εξαρτόμαστε από αυτόν, μας επιτρέπει να αντικρίζουμε τις μοναδικές ευκαιρίες που σε άλλη περίπτωση θα αγνοούσαμε με το να παραμέναμε πεισματικά στα ίδια κύματα.

Διάβασε το άρθρο για τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες ΕΔΩ.

Τώρα το τρίγωνο σχηματίζεται με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύες. Τόσο ο Ποσειδώνας όσο και ο Δίας από τον Σκορπιό σχετίζονται με μια πιο ευρεία κατανόηση της ζωής και του Σύμπαντος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το τρίγωνο να εμπεριέχει μια προσωρινή «αρνητική» έκφραση, αν μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει με απολυτότητες άσπρου-μαύρου τις όψεις τεράστιων πλανητικών σωμάτων… Το διάστημα αυτό εμπεριέχει ανατροπές τις τύχης, απογοητεύσεις, δύσκολα περιστατικά που ελέγχουν την αφοσίωσή μας και μυστικά που δεν χρειάζεται πάντα να αποκαλύπτονται. Όπως το αντιλαμβάνομαι κοιτώντας τον χάρτη, όσους επηρεάζει ιδιαίτερα το τρίγωνο αυτό (όσους κυρίως έχουν προσωπικούς πλανήτες και ειδικά Ήλιο ή Σελήνη στο διάστημα 12°-18° των ζωδίων), μπορούν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που τους δίνει έτσι ώστε να πιέσουν τα όρια της συνείδησης από εκείνο που στον μικρόκοσμό μας θεωρούμε «φυσιολογικό» προς εκείνο που αναπόφευκτα οδηγούμαστε.

Διάβασε το άρθρο για τον ανάδρομο Άρη ΕΔΩ.

Η παραμονή του Άρη ακόμα σε ανάδρομη πορεία φυσικά είναι αρκετά ενοχλητική. Ο Άρης παραμένει πάντα ανάδρομος για 2 μήνες και όταν αυτό το διάστημα πλησιάζει προς το τέλος του είναι το πιο δύσκολο. Όχι τόσο γιατί πραγματικά η δυσκολία του αυξάνεται, όσο γιατί μας έχει πλέον κουράσει αρκετά. Όταν η ενέργεια του Άρη εσωτερικεύεται μέσα μας καταντά αρκετά… εξαντλητική και αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε μακροχρόνιες σχέσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Όταν ο εκνευρισμός ξεσπά δεν είναι ο Άλλος που μας νευριάζει, όσο εμείς που δεν αντέχουμε πλέον μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Στα τελευταία μέτρα πριν τον τερματισμό της ανάδρομης πορείας του πάντως, η μόνη συμβουλή μου είναι: υπομονή. Ασφαλώς και μπορεί κανείς να επικοινωνήσει τις δυσκολίες προσπαθώντας για μια εσωτερική γαλήνη ακόμα και λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, απλώς όταν η ένταση αυξάνεται καθώς ο Άρης άλλαξε και ζώδιο επιστρέφοντας στον Αιγόκερω, το αποτέλεσμα λίγο πριν τον τερματισμό είναι συνήθως πια προβλέψιμο.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.