Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αφροδίτη αντίθεση (ανάδρομος) Χείρωνας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/08/Αφροδίτη-αντίθεση-Ανάδρομος-Χείρωνας-1280x800.jpg

Ένας κύκλος που ξεκίνησε στις 28 Μαρτίου με την Αφροδίτη τότε να βρισκόταν σε σύνοδο με τον Χείρωνα (και τον Ήλιο) στην 8η μοίρα του Κριού. Ήταν μάλιστα την ημέρα της Πανσελήνου στον Ζυγό. Βρείτε το αντίστοιχο άρθρο και την σημασία που έπαιξε ο Χείρωνας στην συγκεκριμένη πανσέληνο.

Πανσέληνος στον Ζυγό 2021

 

Αξίζει λοιπόν να αναλογιστούμε τι είχε συμβεί τότε με τις σχέσεις μας, πως νιώθαμε εκείνη την περίοδο καθώς οι σπόροι που τότε φυτεύτηκαν, τώρα έχουν ανθίσει. Τώρα τα ίδια θέματα είναι ορατά και μας απασχολούν.

 

Οι όψεις Αφροδίτης – Χείρωνα σχετίζονται με την θεραπεία της καρδιάς. Έχει να κάνει με μια ήδη υπάρχουσα πληγή που τώρα ενεργοποιείται στις σχέσεις μας. Αλλά έχει επίσης να κάνει και με το πως βιώνουμε την αγάπη με έναν τρόπο που δεν έχουμε συνηθίσει – διεισδύουμε σε βαθύτερα μυστήρια της καρδιάς.

 

Βασικά η αντίθεση Αφροδίτης- Χείρωνα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Όμως σχετίζεται με την ΕΠΙΛΟΓΗ. Άλλωστε ειδικά η φετινή διέλευση της Αφροδίτης από τον Ζυγό σχετίζεται με όσα επιλέγουμε όπως είδαμε και στο αντίστοιχο άρθρο.

Αφροδίτη στον Ζυγό 2021

 

Ανεξάρτητα από το πως είναι τα πράγματα, πάντα έχουμε το ελεύθερο της επιλογής. Οι επιλογές μας αντικατοπτρίζουν τις αξίες μας. Και το να είμαστε συνειδητοί με τις επιλογές μας, μας επιτρέπει να κάνουμε πράξη τις αξίες αυτές. Αντίθετα, το να μην είμαστε συνειδητοί για τις επιλογές μας σαν να ζούμε μεθυσμένοι και λιπόθυμοι να προσπαθούμε να θυμηθούμε τι συνέβη και πως καταλήξαμε εδώ που είμαστε.

 

Οπότε τι μπορούμε να κάνουμε αυτές τις μέρες που είναι ενεργή η αντίθεση; Βασικά να μην καταπιέζουμε τις αξίες μας. Τόσο η καταπίεση των προσωπικών μας αξιών, όσο και το να ελέγξουμε τους άλλους, είναι τρόποι που καταπιέζουν τις επιλογές. Όπως σεβόμαστε τα θέλω των άλλων, αντίστοιχα οφείλουμε (αν όχι και περισσότερο οφείλουμε) να σεβόμαστε και τα δικά μας. Να επιλέγουμε βάση όσων επιθυμούμε.

 

Ας μιλάμε. Με ευγένεια. Με καλοσύνη. Αλλά να δείχνουμε σε εμάς και στους γύρω μας όσα θέλουμε. Όσα μας πειράζουν. Να δηλώνουμε ξεκάθαρα τις επιθυμίες γιατί μόνο έτσι θα τις αποκτήσουμε. Έτσι θα θεραπεύσουμε και την οποιαδήποτε πληγή έχει η καρδιά υποστεί.

Εύχομαι να αξιοποιήσουμε την πανέμορφη αυτή αντίθεση στο έπακρο!

με Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.