Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Δίδυμος-Υδροχόος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Δίδυμος με τον Υδροχόο;

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Δίδυμο;

 

Αυτή η άκρως Αέρινη συναστρία ενώνει δύο από τα πιο παρεξηγημένα Ζώδια σε μια αρμονική ισορροπημένη σχέση. Τους αρέσει να μιλάνε, να αναλύουν, να ταυτίζονται με τον αέρινο σύντροφό τους. Και η αλήθεια είναι πως ταιριάζουν ακόμα και στα πιο μικρά πράγματα.

 

Σκέψου τους κυβερνήτες Πλανήτες τους. Τον Ερμή του Διδύμου και τον Ουρανό του Υδροχόου. Ο δεύτερος είναι η ανώτερη οκτάβα του πρώτου, πρόκειται για την ίδια ακριβώς ενέργεια πιο διευρυμένη. Έτσι ο ένας επικεντρώνεται στην εκμάθηση ιδεών, την ώρα που ο άλλος μπορεί να του προσφέρει αρκετές από αυτές ως στοχαστής. Όμως ο Υδροχόος έχει την τάση να επιμένει σε ιδέες, να κολλάει κι εκεί ακριβώς χρειάζεται τον ευέλικτο γυμναστή της νόησης Δίδυμο να τον ταρακουνήσει, ώστε να βρει τη σωστή κατεύθυνση. Ο Ουρανός είναι επίσης κυβερνήτης των εκπλήξεων, των απροσδόκητων γεγονότων και της αλλαγής. Ό,τι πρέπει για τον Δίδυμο που βαριέται εύκολα.

 

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο με Ποιότητα Σταθερή, είναι το στοιχείο αυτό που τους κάνει καμιά φορά δυσκίνητους να επιμένουν σε ιδέες. Γι’ αυτό ταιριάζουν γάντι με τον Δίδυμο, την Μεταβλητή Ποιότητα που γνωρίζει ακριβώς το πώς να προσαρμόζεται. Μα και ο Δίδυμος χρειάζεται την ασφάλεια που του παρέχει ο σύντροφός του ακόμα κι αν το πείσμα του τον εκνευρίζει. Είναι αυτό που του αρέσει όταν επιμένει πως τον αγαπά.

 

Και φυσικά ο Υδροχόος κουράζεται με τη τεμπελιά και τα χιλιάδες μέτωπα που ανοίγει ο σύντροφός του, πως κάθε μέρα του καρφώνεται μια διαφορετική ιδέα, αλλά θα καταλάβει σύντομα πως αυτό είναι που προσθέτει τα χρώματα στη καθημερινότητά τους. Το θετικό είναι πως έχουν και οι δυο την άριστη ικανότητα της επικοινωνίας, και όσο συζητάνε τα προβλήματα που αναπόφευκτα δημιουργούνται άμεσα, όσο τους απαγορεύουν να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις και όταν προσαρμόζονται και δίνουν την απαραίτητη ελευθερία, τότε αντικρίζουν μια καλοσυνάτη αδελφή ψυχή.

 

Μοναδική τους έγνοια γίνεται το να ικανοποιήσουν ο ένας τον άλλον. Το ελεύθερο πνεύμα τους έχει ως αποτέλεσμα την κοινωνικοπολιτική τους συνειδητοποίηση. Το δέσιμο είναι ακαριαίο και αρκετοί θα πουν πως ήταν μοιραίο. Όντως είναι.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.