Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Ο Δίας είναι σήμερα στάσιμος και από αύριο ξεκινά την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο του Τοξότη.

Ο Δίας θα παραμείνει ανάδρομος έως τις 11 Αυγούστου στο ζώδιο που κυβερνά, τον Τοξότη. Καθ’όλη την διάρκεια της αναδρόμισής του, ο Δίας θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, μια δυνατή όψη η οποία αναδεικνύει την ενέργεια του ανάδρομου Δία. Μην ακούτε ανάδρομο ή “τετράγωνο” και φοβάστε για τα χειρότερα. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας είναι οι δύο κυβερνήτες του Ιχθύ (παραδοσιακός και σύγχρονος αντίστοιχα), και ο Ποσειδώνας είναι ούτως ή άλλως στο ζώδιο των Ιχθύων. Οπότε η ενέργεια του Ιχθύ ξανατονίζεται μετά την αναδρόμιση του Ερμή εκεί, αλλά το κάνει με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

 

Ο Δίας βρίσκεται στον Τοξότη από τον Νοέμβριο του 2018 και επειδή ακριβώς είναι το ζώδιο που κυβερνά, καταφέρνει το Αρχέτυπο να εκφράσει ευκολότερα τα πιο ουσιαστικά, αγνά και λαμπερά χαρακτηριστικά του έτσι ώστε να μας ωφελήσει όλους. Ο Δίας αντιπροσωπεύει την αφθονία και την επέκταση. Η ικανότητά του είναι να μεγεθύνει διάφορες καταστάσεις στη ζωή μας έτσι ώστε να να αντιλαμβανόμαστε τα δώρα που μπορούμε να κερδίσουμε. Τώρα ανάδρομος όσο θα είναι, μας βοηθά να κερδίσουμε διαύγεια και βαθύτερη κατανόηση στο να αντικρίσουμε το μέρος μας στην μεγαλύτερη εικόνα.

 

Διάβασε το άρθρο για τον Δία στον Τοξότη ΕΔΩ

 

Ο πιο απλός τρόπος να αξιοποιήσουμε την ανάδρομη πορεία του Δία είναι με το να σκεφτούμε λίγο πίσω χρονικά, έτσι ώστε να αντιληφθούμε Κοσμικά μηνύματα που δεν παρατηρήσαμε. Είναι μια άριστη ευκαιρία αυτοί οι επόμενοι μήνες έτσι ώστε να καταλάβουμε τα δώρα που ο Δίας είναι διατεθειμένος να μας προσφέρει. Ας θυμόμαστε πως ο Δίας δεν είναι μάννα εξ’ουρανού. Φέρνει τύχη, φέρνει ευκαιρίες, αλλά χρειάζεται πρώτα απ’όλα να είμαστε εμείς οι ίδοι έτοιμοι, ανοιχτοί και πρόθυμοι να τις δεχτούμε. Ο τρόπος είναι απλός: με το να προσπαθούμε για το καλύτερο.

 

Για να επωφεληθούμε από τον ανάδρομο Δία, ας πάρουμε λίγο χρόνο να αισθανθούμε την τάση να αμφισβητήσουμε τις προθέσεις και τις υποθέσεις μας. Οι ισχυρές πεποιθήσεις συχνά δημιουργούν μια προκατάληψη επιβεβαίωσης. Αλλά ταυτόχρονα, είναι οι ίδες οι πεποιθήσεις οι οποίες δημιουργούν την πραγματικότητα. Γι’αυτό οι πεποιθήσεις είναι τόσο σημαντικε΄ς στις αυτοδιαμορφωτικές πορείες, διότι μπορούμε να δώσουμε εμείς οι ίδιοι στον αυτό μας το έναυσμα μέσα από το οποίο θα αλλάξει η ζωή μας, Οι γενναιόδωρες πεποιθήσεις, προσφέρουν γενναιοδωρία. Οι ειλικρινείς, δίνουν ειλικρίνεια κ.ο.κ.

 

Εμείς έχουμε τον έλεγχο των πεποιθήσεών μας και αυτές μπορούν να αλλάξουν.  Και όπως επηρεάζουμε τις πεποιθήσεις, τελικά φτάνουμε να επηρεάζουμε την πραγματικότητα μέσα στην οποία ζούμε.

 

Με το να διατηρούμε σκληρά και άκαμπτα πιστεύω εναντιωνόμαστε στην Μεταβλητή ποιότητα του Τοξότη και του Ιχθύ. Τώρα οι πλανήτες μας θέλουν να προσαρμοζόμαστε, να αλλάζουμε. Όπως ακριβώς ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και αλλάζει, έτσι συχνά χρειάζεται κι εμείς να αναθεωρούμε τον δρόμο μας, να υπολογίζουμε τις πνευματικές δυνατότητες, τα ταλέντα και να αντικρύζουμε τα προβλήματα από διαφορετική οπτική γωνία.

 

Ο ανάδρομος Δίας, λόγω και του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που σχηματίζει τώρα, είναι ένα δώρο. Συχνά μετά από ένα διάστημα ξεχνάμε σημαντικά μαθήματα, διδασκαλίες που λάβαμε. Τώρα μπορούμε όχι απλώς να θυμηθούμε αλλά να τις ξαναβάλουμε στον τρόπο ζωής μας, να συγχρονιστούμε με το συναίσθημα αρμονίας που μας γεμίζαν.

 

Κάτι ακόμα: αν παρατηρήσατε μια έλλειψη κινήτρου τελευταία, σαν να μην υπάρχει αρκετή έμπνευση ή ενέργεια μέσα στην ρουτίνα, ο ανάδρομος Δίας είναι ιδανικός για να σπάσει αυτόν τον κύκλο. Λειτουργεί υπέρ μας, προσφέροντάς μας νόημα, αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση έτσι ώστε να ξεκινήσουμε πάλι να κινούμαστε μπροστά. Με το να ξεκινήσουμε να εστιάζουμε στη χαρά, στην παραγωγικότητα και να αισθανόμαστε μια εσωτερική ενθάρρυνση, καταλήγουμε να νιώθουμε τελικά καλύτερα μέσα μας, να ξυπνάμε το πρωί γνωρίζοντας τι πρέπει να γίνει και πιστεύοντας πως θα τα καταφέρουμε.

Αν ο στόχος δεν είναι στην ευθεία της άκρης του βέλους, στοχεύστε αλλού.

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.