Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος 2018

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/08/Αυγουστιάτικη-Πανσέληνος-Ιχθύες-Ιχθύς-Παρθένος-Ήλιος-Σελήνη-αστρολογία-προβλέψειςjpg.jpg

Μετά από τις 3 εκλείψεις του Καλοκαιριού (με την τελευταία στις 11.08 στον Λέοντα), έχουμε την πρώτη Πανσέληνο γεμάτη με αισιόδοξες όψεις και ενέργειες. Όταν ολοκληρώνεται μια περίοδος εκλείψεων αφήνει σε αρκετούς από εμάς μια αίσθηση αρκετών ξεκαθαρισμάτων, σαν να κολυμπούσαμε στα βαθιά αρκετό καιρό και τώρα να πεταχτήκαμε στην επιφάνεια παίρνοντας βαθιά ανάσα. Ο Λέων άλλωστε (το ζώδιο στο οποίο η έκλειψη Ηλίου προηγήθηκε) είναι Αρχέτυπο που συνδέεται με την υλοποίηση της δημιουργικότητας του να βαδίζουμε σε νέα κεφάλαια ζωής που οι ίδιοι δημιουργούμε.

 

Τώρα η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ιχθύ, κάτι που μας επιτρέπει να γεφυρώσουμε την φαντασία με την πραγματικότητα. Πόσο σπουδαίο πράγματι! Όταν καταφέρουμε να ισορροπήσουμε στην ίδια συχνότητα αυτά τα δύο, σημαίνει πως η πραγματικότητα πιο συνειδητά δημιουργείται μέσα από την ίδια μας τη φαντασία. Ας προσέξουμε μόνο αυτή να κυριαρχείται από όμορφες δημιουργίες και όχι από φόβους.

 

Αυτή η Πανσέληνος έχει το χαρακτηριστικό πως ο Ήλιος δημιουργεί ένα μεγάλο τρίγωνο στα Γήινα ζώδια (σαν στέρεα πυραμίδα) με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Ταυτόχρονα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνα με τους δύο αυτούς πλανήτες. Όταν σχηματίζονται τέτοιες όψεις με αυτά τα μεγάλα Αρχέτυπα μας βοηθά να χτίσουμε βάση πρωτότυπων ιδεών. Οι όψεις αυτές δηλαδή προσφέρουν ιδέες και καινοτομία. Την ίδια στιγμή αποκαλύπτουν αλυσίδες – περιορισμοί που μας κρατάνε δέσμιους στο παρόν προκειμένου να τις σπάσουμε. Τέλος, αξίζει να σημειώσω με τόσο στιβαρές όψεις όπως αυτή της πυραμίδας, τα οράματα και τα σχέδια για το μέλλον έχουν την τάση να διαρκέσουν στην πάροδο του χρόνου.

 

Να ορισμένες εκδηλώσεις με τις οποίες μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτή την Πανσέληνο:

  1. Καθώς ο Άρης διανύει τις τελευταίες στιγμές του ως ανάδρομος, μπορούμε πραγματικά να ασχοληθούμε ουσιαστικά με τα προβλήματα που μας βασανίζουν και φαντάζουν Γολγοθάς. Η πολυπλοκότητά τους διαλύεται και είναι σοφότερο να ασχοληθούμε μαζί τους βάση λογικής παρά να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τη βαρύτητά τους.
  2. Συχνά καταλήγουμε στο να αποφεύγουμε τα προβλήματά μας δραπετεύοντας μέσα από τη φαντασία μας σε έναν άλλον κόσμο. Αυτό είναι χαρακτηριστικό του Ιχθύ και ειδικότερα του άξονα Ιχθύ – Παρθένου. Το να είναι κανείς ικανός να αντιληφθεί και να αισθανθεί πλήρως μια νέα πραγματικότητα με σκοπό την υλοποίησή της είναι πραγματικό δώρο αν σκοπεύει να το αξιοποιήσει ώστε να βελτιώσει την ζωή του. Αν όμως το κάνει ως βραχυπρόθεσμη λύση αποφυγής (βλ. ναρκωτικά, βεβαίωση εαυτού πως το πρόβλημα δεν υφίσταται, δραπέτευση στην ευκολία της ρουτίνας), τότε τα προβλήματα απλώς θα μεγεθύνονται.
  3. Μπορούμε τώρα να ανακαλύψουμε το πώς η πραγματική θέληση μέσα από την ελεύθερη βούληση καταφέρνει να επηρεάσει την απτή πραγματικότητα. Όλα εκκινούν από την φαντασία και το πώς αυτή υλοποιείται έμπρακτα όταν διατηρούμε τους στόχους μας προς μια βελτιωμένη έκδοση του εαυτού μας.

 

Η σκοτεινή πλευρά της Πανσελήνου στον άξονα Ιχθύ – Παρθένου μας φέρνει σε επαφή με την ταλαιπωρία που βιώνουμε ειδικά τους τελευταίους μήνες, τα τραύματα που υποφέρουμε αλλά και την επιθυμία να ανακουφιστούμε από τα βάσανα. Η απογοήτευση είναι ένα θέμα που αναδύεται από των ωκεανό των Ιχθύων καθώς δημιουργείται μέσα μας ένα αίσθημα ματαιότητας. Αξίζει κανείς να θυμάται πως ο μεγαλύτερος πόνος που έχει το Αρχέτυπο του Ιχθύ να αντιμετωπίσει είναι το συναισθηματικό σοκ πως η ζωή είναι αρκετά βάναυση, ίσως πιο σκληρή απ’ όσο μπορούμε να αντέξουμε. Αυτό επηρεάζει περισσότερο ορισμένους ανθρώπους οι οποίοι ήδη από τον γενέθλιο διαθέτουν αυτό το συναίσθημα, ρίχνοντάς τους ψυχολογικά ανά διαστήματα.

Σε πιο ευδιάθετο κλίμα, επειδή η Πανσέληνος κορυφώνεται το μεσημέρι της Κυριακής 26.08, το φεγγάρι θα είναι ολόγιομο και τις δύο μέρες του Σαββατοκύριακου ώστε να απολαύσουμε στο μέγιστο τη περιβόητη Αυγουστιάτικη Πανσέληνο!

 

Πως μπορώ να βοηθήσω με ένα αστρολογικό ραντεβού αυτές τις μέρες;

Όπως πάντα ερμηνεύω την ευθυγράμμιση των πλανητών ανάλογα με τον κάθε γενέθλιο χάρτη προκειμένου να μεταφέρω μηνύματα σε μορφή πρόβλεψης ή απλώς να συζητήσουμε για την ανάδειξη της προσωπικότητας. Αντιμετωπίζω την αστρολογία ρεαλιστικά και προσγειωμένα έτσι ώστε να καταφέρει κάποιος να πάρει τον έλεγχο της ζωής του – αυτό δηλαδή που και η Πανσέληνος της Κυριακής μας ωθεί να κάνουμε!

Μια αστρολογική συνεδρία όταν γίνεται στοχευμένα είναι σαν φροντίδα του εαυτού για την ψυχή και το πνεύμα. Είτε αυτό που ζητά κανείς είναι γενέθλια ανάλυση, είτε προβλέψεις, συναστρία ή απλώς μια ωριαία, το ζήτημα είναι να αναγνωρίσει την αξία της ελεύθερης βούλησης. Κατανοώντας τις αστρολογικές τάσεις που συνεχώς κυριαρχούν μπορεί ευκολότερα να είναι προετοιμασμένος να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες, να αποφύγει λάθη και να απολαύσει τα Συμπαντικά δώρα! Κλείσε το ραντεβού μέσω skype στέλνοντάς μου μήνυμα ΕΔΩ ώστε να βρούμε μαζί τον συντομότερο και οικονομικότερο τρόπο.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.