Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/08/Αφροδίτη-τετράγωνο-Πλούτωνας-σχέσεις-ζώδια-αστρολογία-Φαίδρα-προβλέψεις-όψεις.jpg

Στις 26.08 κορυφώνεται το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Πάντα μου τραβούν την προσοχή οι όψεις των δύο αυτών πλανητικών σωμάτων. Είτε αν για τους πολλούς λέγονται ευνοϊκές (εξάγωνο, τρίγωνο), είτε δυσαρμονικές (τετράγωνο, αντίθεση), το ζήτημα είναι πως η ενέργειά τους έρχεται σε επαφή και κάθε φορά τα αποτελέσματα του συνδυασμού τους διαφέρουν ανάλογα τα ζώδια που τους συναντάμε.

Διάβασε επίσης: Αφροδίτη στον Ζυγό 2018

Όπως παρατηρώ τις πλανητικές ενέργειες, καθώς το τετράγωνο κορυφώνεται σε ημέρα Πανσελήνου με τον Άρη να είναι στάσιμος στο ζώδιο του Αιγόκερου, η ενέργειά του επικεντρώνεται κυρίως στις σχέσεις κάνοντάς μας πιο συνειδητοποιημένους και προσγειωμένους σε σχέση με τις προσδοκίες μας σε αυτές. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες φημίζεται για την τάση της να γεννά προσμονή για κάτι που ίσως δεν έρθει ποτέ. Η Πλούτωνας από τον Αιγόκερω γειώνει την ενέργεια αυτή στα ζητήματα των σχέσεων. Ο Πλούτωνας αναγνωρίζει πως το «πάντα» είναι Ποσειδώνια ψευδαίσθηση και ο Αιγόκερως ξέρει πως ο μόνος τρόπος για να λειτουργήσει μια σχέση είναι η συνεχή προσπάθεια.

 

Αυτό λοιπόν που κυριαρχεί αυτές τις μέρες, εκτός της ενέργειας της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου ασφαλώς, είναι μια δήλωση μεταμόρφωσης των σχέσεων ή και των προσδοκιών μας από αυτές. Φυσικά δε μπορούμε να περιμένουμε πως ο Άλλος θα αλλάξει. Όχι γιατί αυτό δεν συμβαίνει αλλά επειδή δεν αφορά εμάς το να συμβεί. Όμως συχνά καταλήγουμε να ελπίζουμε σε κάποιο αποτέλεσμα που αφορά τη σχέση μας με ένα άλλο άτομο (εδώ δεν αναφέρομαι μόνο σε ερωτικές αν και σίγουρα αυτές αφορούν την πλειοψηφία που μας απασχολούν) το οποίο δεν διαθέτει τον απαραίτητο ρεαλισμό προκειμένου να υλοποιηθεί.

Διάβασε επίσης: Αυγουστιάτικη Πανσέληνος 2018

Όλες οι όψεις Αφροδίτης Πλούτωνα  γενικά σχετίζονται με την εμβάθυνση των σχέσεων όπως επίσης και με την αυτογνωσία του κάθε ατόμου μέσα σε αυτές. Είναι πραγματικό δώρο να μπορεί κανείς να εξελίσσεται μέσα από τις σχέσεις του! Ο Πλούτωνας με την Αφροδίτη, αν και μπορεί να φαντάζουν τόσο διαφορετικοί ειδικά σε αυτά τα τόσο αταίριαστα φαινομενικά ζώδια όπως του Ζυγού και του Αιγόκερου, σηματοδοτούν μια εσωτερική αλλαγή η οποία σιγοβράζει εδώ και καιρό. Η εσωτερική αλλαγή μπορεί να δηλώνει (τώρα και με την μακρά παραμονή του Άρη ανάδρομου) πως σα να γνωρίζαμε εξ’ αρχής ότι μια ένωση όδευε προς το τέλος της. Αντίστοιχα, η αλλαγή μπορεί να ανήκει στο άλλο ζύγι, εκείνο που ενεργοποιείται όταν μας αγγίζει μια σπάνια οικειότητα με έναν άνθρωπο με τρόπο τέτοιο που τελικά μας επηρεάζει, μας αλλάζει ριζικά.

 

Σε όποια κι από τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκουν οι σχέσεις πάντως, κανείς δεν αμφισβητεί την βαρύτητα που κρατά το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα.  Μας επηρεάζει όλους αλλά κυρίως ζώδια, ωροσκόπους και γενέθλια Αφροδίτη του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) ανάμεσα στην 17η-21η μοίρα.

 

Καρμικές σχέσεις; Ο Πλούτωνας είναι Αρχέτυπο που σηματοδοτεί Καρμικότητα όταν είναι ισχυρός μέσα σε μια σχέση. Προσφέρω εδώ και χρόνια μια αρκετά δημοφιλή μελέτη την οποία ονομάζω «Μακροβιότητα σχέσης και καρμικοί δείκτες» εξετάζοντας την τάση δύο γενέθλιων να διαρκέσουν στον χρόνο αλλά και την καρμική χροιά που εκπέμπουν μεταξύ τους. Αξίζει να σημειώσω πως το γεγονός πως μια σχέση είναι αυτό που λέμε καρμική δεν σημαίνει πως θα έχει διάρκεια στον χρόνο – το αντίθετο μάλιστα, συνήθως παρατηρούμε πως τέτοιες σχέσεις αν και μας σημαδεύουν είναι σύντομες. Στη μελέτη αυτή πάντως φροντίζω να αναλύω και τα δύο, δηλαδή την τάση μεγάλης διάρκειας αλλά και τους καρμικούς δείκτες. Ορισμένες φορές τυχαίνει μάλιστα να συναντάμε σε ζευγάρια έναν πλούσιο συνδυασμό αυτών των δύο και τότε ξέρουμε πως πρόκειται για κάτι πραγματικά μοναδικό!

Διάβασε επίσης: Καρμικές σχέσεις στην Αστρολογία

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.