Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2019/01/Δίας-τετράγωνο-Ποσειδώνας-Τοξότης-Ιχθύες-Ιχθύς-Αστρολογία-Προβλέψεις-Ζώδια.jpg

Μία αξιοσημείωτη όψη κορυφώνεται την Κυριακή 13.01 με τον Δία από τον Τοξότη να τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Ας πάμε να τη δούμε πιο αναλυτικά:

Δες περισσότερα για τον Δία στον Τοξότη ΕΔΩ

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: 

  1. Η όψη αυτή θα επαναληφθεί ακόμα 2 φορές μέσα στο 2019 λόγω της ανάδρομης κίνησης του Δία. Στις 16.06 και στις 21.09. Άρα ουσιαστικά μας επηρεάζει ήδη και θα συνεχίσει να το κάνει για το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Όσα διαβάζετε δεν αφορούν μόνο αυτές τις μέρες αλλά ολόκληρο το 2019.
  2. Η όψη αυτή μας επηρεάζει όλους ανεξαιρέτως ζωδίου/ωροσκόπου κλπ.
  3. Ο Τοξότης με τους Ιχθύες αν και σχηματίζουν στον ζωδιακό ένα φυσικό τετράγωνο και άρα δεν θεωρητικά δεν χαρακτηρίζονται συμβατά μεταξύ τους ζώδια έχουν πληθώρα κοινών στοιχείων. Τα πιο αξιοσημείωτα μεταξύ τους είναι πως διαθέτουν εξίσου την Μεταβλητή Ποιότητα και πως κυβερνιούνται και τα δύο από τον Δία. Τον Τοξότη τον κυβερνά φυσικά, ενώ του Ιχθύ είναι ο παραδοσιακός του κυβερνήτης. Άρα εδώ υπάρχει το ίδιο Αρχέτυπο πάνω στο οποίο οι φιλοσοφίες των ζωδίων βασίζονται.
  4. Η όψη αυτή κορυφώνεται και τις 3 φορές στην καρδιά των δύο ζωδίων, ανάμεσα στις μοίρες 14-16. Αυτό σημαίνει πως λαμβάνουν την πραγματική ουσία των Αρχετύπων των δύο Μεταβλητών αυτών αστερισμών.

Πως μας επηρεάζει:

  • Επειδή κουφώνεται πρώτη φορά ανάμεσα από δύο εκλείψεις, αξίζει κανείς να λάβει υπόψιν του την συνολική ενέργεια η οποία επικρατεί και άρα να σκεφτούμε το κατά πόσο περιορίζουμε την αντίληψή μας. Συχνά επικεντρωνόμαστε στο παρόν, εστιάζουμε στα μικρά καθημερινά και χάνουμε τη συγκέντρωσή μας από την μεγαλύτερη εικόνα. Ας σκεφτούμε τώρα προκειμένου να αξιοποιήσουμε την όψη αυτή τα μεγάλα όνειρά μας, τα οράματα για το μέλλον. Ένας απλός τρόπος ώστε να το επιτύχουμε αυτό είναι να αναλογιστούμε που θα θέλαμε να είμαστε σε λίγα χρόνια από τώρα. Πως φαντάζεσαι στον εαυτό σου σε 5 ή 10 χρόνια; Τι χρειάζεται τώρα να κάνεις ώστε να ευθυγραμμιστείς με τον στόχο αυτόν; Τι γνώση πρέπει να αποκτήσεις; Ποια στοιχεία της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σου καλό θα ήταν να αλλάξεις; Τέλος, βοηθά να σκεφτούμε πώς θα θέλαμε να νιώθουμε όταν πέφτουμε στο κρεβάτι κατά το τέλος της ημέρας, τι ενέργεια θα ήθελα να εκπέμπω και να δημιουργώ γύρω μου; Εκείνο που με εμποδίζει να αγγίξω την πραγματικότητα που φαντάζομαι, είναι το πρώτο εμπόδιο που αξίζει να υπερβώ. Το να κάνουμε σχέδια για το μέλλον ή να επικεντρωνόμαστε σε ένα όνειρο πάντα μας προσκαλεί να αλλάξουμε το παρόν μας.
Δες περισσότερα για τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και τη σχέση του με τον Δία ΕΔΩ

 

  • Το τετράγωνο αυτό έχει την τάση να μας φέρνει σε επαφή με πραγματικότητες που δεν είχαμε σκεφτεί στο παρελθόν. Τη ζωή μας μακριά από έναν περιοριστικό τόπο, συνήθεια ή άνθρωπο.

 

  • Το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα, πόσο μάλλον από τα δύο ζώδια που οι πλανήτες αυτοί κυβερνούν, έχει την τάση να μας ανυψώνει πνευματικά, να μας κάνει να αναζητούμε την αλήθεια που συνδέει τη μεταφυσική και τη θρησκεία με την ίδια την τάση μας για αυτοθεραπεία, αυτογνωσία και αυτοεξέλιξη. Αντικρίζουμε τώρα εμάς και το Σύμπαν με φρέσκια ματιά και κατανόηση που μας προκαλεί και μας επιτρέπει να εναρμονιστούμε με κάτι ανώτερο. Είτε αυτό ονομάζεται Θεός, είτε ανώτερος εαυτός κλπ. Γενικά κυριαρχεί η ενέργεια των πιο έντονων ονείρων και επιθυμιών (Ποσειδώνας) και της αναζήτησής τους (Δίας). Θαύματα, οδηγοί και ευκαιρίες να κατανοήσουμε πως οι ευχές μας ξεκινούν να εκπληρώνονται όταν ξεκινάμε να ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του αληθινού μας σκοπού.

 

  • Έχεις κάτι που πάντα ήθελες να κάνεις; Κάποια γνώση που ήθελες να αποκτήσεις; Έναν προορισμό που επιθυμείς να ταξιδέψεις; Βάλε στόχους! Το 2019 είναι η χρονιά που όσα θέλεις μπορούν να πραγματοποιηθούν. Υπάρχει κινητοποίηση και πλανητική υποστήριξη. Το σημαντικό είναι τελικά κανείς να έχει ξεκάθαρους στόχους αλλά να είναι ταυτόχρονα διατεθειμένος να κάνει υποχωρήσεις και αλλαγές γιατί τα ζώδια τα οποία συμμετέχουν στο τετράγωνο (Τοξότης και Ιχθύες) είναι ζώδια Μεταβλητά που μας “αναγκάζουν” σχεδόν να προσαρμοζόμαστε άμεσα στις καταστάσεις του περιβάλλοντος με την υπόσχεση όμως πως όσο το κάνουμε, τόσο εύκολα και το περιβάλλον μετά θα προσαρμόζεται στις δικές μας επιθυμίες.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.