Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ηλιακή Επιστροφή

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/07/Ηλιακή-Επιστροφή-Αστρολογία-Ζώδια-Προβλέψεις-Φαίδρα-υπηρεσίες-Κύπρος-Ελλάδα.jpg

Μια ετήσια μέθοδος πρόβλεψης

 

Πάντα προτείνω οι προβλέψεις να γίνονται κοντά στα γενέθλια του ατόμου, όταν δηλαδή εκκινεί το προσωπικό έτος για τον κάθε έναν μας! Εκτός του ότι αυτό βοηθά να δημιουργηθεί μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του κύκλου που το άτομο θα διανύσει, μπορεί να αξιοποιηθεί στο έπακρο και η Ηλιακή επιστροφή!

 

Τι είναι η Ηλιακή επιστροφή;

Η Ηλιακή επιστροφή συμβαίνει κάθε χρόνο κοντά στα γενέθλια (ίσως μια μέρα πριν ή μετά). Είναι τότε που ο Ήλιος βρίσκεται ακριβώς στην ίδια μοίρα του ζωδιακού όπως και κατά τη στιγμή της γέννησης κι εξετάζοντας τον χάρτη εκείνης της στιγμής μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες για το πώς θα κινηθεί το επόμενο προσωπικό έτος. Είναι λοιπόν μια μέθοδος πρόβλεψης αρκετά γνωστή και χρησιμοποιείται συμπληρωματικά μαζί με άλλες όταν η ώρα γέννησης είναι με ακρίβεια γνωστή.

 

Πως λειτουργεί;

Εξετάζοντας και ερμηνεύοντας τον χάρτη της στιγμής εκείνης παρατηρούμε πως κάθε χρόνο ο Ήλιος φυσικά παραμένει στο ίδιο ζώδιο αλλά συναντάται σε διαφορετικό οίκο, ενώ τα άλλα πλανητικά σώματα έχουν κινηθεί σε διαφορετικές θέσεις. Άρα το πιο σημαντικό σε έναν χάρτη Ηλιακής επιστροφής είναι σαφώς ο Ήλιος (θέση, οίκος, όψεις) αλλά και ο Ωροσκόπος ο οποίος χρωματίζει με την ενέργειά του το προσωπικό έτος που απλώνεται μπροστά. Άλλα σημεία που εξετάζονται είναι η Σελήνη ώστε να αντιληφθεί κανείς το συναισθηματικό υπόβαθρο το οποίο θα κυριαρχήσει, το Μεσουράνημα αλλά και τη γενικότερη διάταξη ολόκληρου του χάρτη.

 

Ανάμεσα στις διάφορες διαφωνίες που βρίσκονται οι αστρολόγοι, μία από αυτές έγκειται στο μέρος που λαμβάνουμε υπόψη μας καταστρώνοντας τον χάρτη της Ηλιακής επιστροφής. Υπάρχει η άποψη πως το γεωγραφικό μήκος και πλάτος πρέπει να συμφωνεί με εκείνο της γέννησης, αλλά υπάρχει κι εκείνη που λέει ότι χρειάζεται να υπολογίζεται βάση το σημείο που το άτομο βρίσκεται κατά τη στιγμή της Ηλιακής επιστροφής. Για παράδειγμα, εγώ γεννήθηκα στην Αθήνα αλλά πλέον μένω στην Κύπρο. Όταν φτιάχνω τον χάρτη της Ηλιακής επιστροφής μου λοιπόν, θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στη Σελήνη και τον Ωροσκόπο ανάλογα το μέρος που θα επιλέξω. Δύο καίρια σημεία όπως είδαμε. Προσωπικά είμαι της δεύτερης άποψης. Έχω δηλαδή παρατηρήσει και από προσωπική εμπειρία πως χρειάζεται να λαμβάνουμε ως τόπο, τον τόπο διαμονής.

 

 

Ως εργαλείο προβλέψεων

Αξίζει πάλι να αναφέρω πως από μόνη της μια Ηλιακή επιστροφή δεν θα δώσει ξεκάθαρη εικόνα του έτους, παρά θα τονίσει ορισμένα σημεία του, θα βοηθήσει δηλαδή ώστε να κατευθύνει στη συνέχεια τη προσοχή μας κατάλληλα. Για παράδειγμα, αν από τον χάρτη της Ηλ. επιστροφής τονίζεται το οικονομικό ζήτημα, αξίζει να δώσει ο αστρολόγος επιπλέον προσοχή στις κατά μέρους μηνιαίες προβλέψεις σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα χρήματα. Ναι, σαφώς και μπορώ να κάνω μια ξεχωριστή μελέτη Ηλιακής επιστροφής κοντά στα γενέθλια του ενδιαφερόμενου. Όμως μόνη της δεν την συστήνω καθώς θα είναι ελλιπής και δεν αφήνει περιθώρια συμβουλευτικής όπως οι προβλέψεις οι οποίες προετοιμάζουν για τα αρνητικά και τα θετικά έτσι ώστε να αποφύγουμε, μεταμορφώσουμε και εκμεταλλευτούμε αντίστοιχα.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.