Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ήλιος εξάγωνο Ποσειδώνας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2019/05/deerborn_by_erikshoemaker_Ήλιος-εξάγωνο-Ποσειδώνας-αστρολογικό-Καπέλο-Προβλέψεις.jpg

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα κορυφώνεται την Πέμπτη 09 Μαΐου από τα ζώδια του Ταύρου (Ήλιος) και Ιχθύες (Ποσειδώνας). Αυτή είναι μια όψη η οποία συμβαίνει 2 φορές τον χρόνο, άρα όχι και τόσο σπάνια, κι όμως, έχει αρκετές προοπτικές αν την εκμεταλλευτούμε σωστά!

Λίγα λόγια για την φετινή διέλευση του Ήλιου από τον Ταύρο

Μέσα στον Μάιο λοιπόν συμβαίνει φέτος στην 18η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων, αν και επηρεάζει όλα τα ζώδια! Λίγο περισσότερο τα θηλυκά ή yin ζώδια, δηλαδή εκείνα της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερω) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

 

Η διέλευση αυτή ουσιαστικά μας προκαλεί να αφιερώσουμε χρόνο στην φαντασία. Να αναλογιστούμε το πως μπορεί απλώς το να φανταζόμαστε κάτι να μετατοπίσει την χημεία του σώματός μας, παράγοντας ένα σωρό ορμόνες. Οπότε ανεξάρτητα από το αν είναι “πραγματικό” αυτό το οποίο φανταζόμαστε, όταν επικεντρωνόμαστε στο να βιώσουμε το πως μας κάνει να αισθανθούμε, το σώμα το βιώνει σαν κάτι που συμβαίνει τώρα. Ας σκεφτούμε πως ο πλούτος δεν έχει να κάνει μόνο με τα χρήματα ή τα υλικά αγαθά που κατέχουμε (αν και φυσικά έχει να κάνει και με αυτά), αλλά και με την χημεία που δημιουργούμε στο σώμα μας δωρεάν. Μέσα από τη σκέψη και την αίσθηση ορισμένων πράξεων. Χημεία που δημιουργείται σκόπιμα και συνειδητά. Εάν υπολογίσουμε την χημεία του σώματος ως πλούτο, παρατηρούμε πως με την πάροδο του χρόνου καταφέρνουμε να προσελκύουμε, να μαγνητίζουμε εκείνο το οποίο εκπέμπουμε. Η φαντασία μπορεί να μας κάνει πλούσιους σε όσα έχουν αληθινή σημασία για εμάς. Η ανάμειξη των δύο ενεργειών Ταύρου – Ιχθύ αλλά και των πλανητών Ήλιου – Ποσειδώνα, μιλά για την έγγενη ικανότητα να μετατρέψουμε την σκέψη, την έντονη φαντασία, σε προσωπικό κέρδος.

 

Κάτι ακόμα:

Το εξάγωνο αυτό μας δείχνει πως το υποσυνείδητο είναι ένα αυθεντικό μαντείο – είτε αυτό συμβαίνει μέσα από τα όνειρα, είτε μέσα από καθοδηγούμενους διαλογισμούς. Αυτό που αξίζει κανείς τώρα να δοκιμάσει με ενεργό αυτό το εξάγωνο, είναι να χαλαρώσει σε διαλογισμό (καθοδηγούμενο ή ελεύθερο) έτσι ώστε να λάβει ένα μήνυμα από το ασυνείδητο. Είναι άλλωστε το ασυνείδητο ένας τεράστιος διαθέσιμος πόρος, ο οποίος είναι σαν το υπέδαφος που πατάμε στη ζωή μας, αλλά για τη σκέψη. Το ασυνείδητο είναι το σταθερό αυτό σημείο πάνω στο οποίο χτίζεται η συνειδητή σκέψη. Δεν μπορούμε εύκολα να έχουμε πρόσβαση εκεί, κι όμως υπάρχει και μας τροφοδοτεί με τον πλούτο του ακούραστα.

 

Άλλες ιδέες για αύξηση της φαντασίας και σύνδεση με το ασυνείδητο, εκτός του διαλογισμού:

  1. Ανάγνωση βιβλίων φαντασίας
  2. Ποίηση (by Aradia)
  3. Theta healing
  4. Ψυχόδραμα
  5. Κλασσική μουσική (ή άλλου είδους ορχηστρική)

 

Θα χαρώ να γράψετε κι εσείς τις δικές σας ιδέες για αύξηση της φαντασίας + σύνδεσης με το ασυνείδητο ταυτόχρονα, στα σχόλια στο fb έτσι ώστε να εμπνευστούν κι άλλοι. Στη συνέχεια θα τα προσθέσω στη παρούσα λίστα έτσι ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμα και στο μέλλον.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.