Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ήλιος τετράγωνο Ουρανός

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2022/01/τετράγωνο-Ήλιου-Ουρανού-1280x800.jpg

Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού για να κλείσει ο Γενάρης. Το τετράγωνο κορυφώνεται στις 30 Ιανουαρίου αλλά το αισθανόμαστε ήδη έντονα.

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Υδροχόο, το ζώδιο που κυβερνάται από τον Ουρανό. Ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο. Θα βρεθούν σε όψη τετραγώνου στην 10η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Ναι, αλλά τι σημαίνει;

Αρχικά είναι δείκτης έμπνευσης! Ο Ουρανός είναι αρκετά ισχυρότερος στην μεταξύ τους όψη (αφού ο Ήλιος βρίσκεται στην “αδυναμία” του και σε ζώδιο του Ουρανού πόσο μάλλον. Ο Ουρανός σχετίζεται με τις νέες ιδέες, την ευρηματικότητα. Οπότε δεν θα μου έκανε εντύπωση να σκεφτούμε αυτές τις μέρες τρόπους να μας βοηθήσουν πρακτικά στην ζωή μας.

Είναι επίσης δείκτης απρόσμενων γεγονότων το τετράγωνο αυτό. Αυτό είναι καλό όμως Φαίδρα; θα ρωτήσετε. Τα απρόσμενα δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα αρνητικά. Σίγουρα το τετράγωνο συχνά φέρνει δυσκολίες, καθυστερήσεις και γενικά στέκεται εμπόδιο σε όσα θέλουμε να κάνουμε. Όμως πολύ πολύ συχνά, η όψη αυτή αναγγέλλει ένα ευχάριστο απρόσμενο. Λεφτά στον δρόμο μπροστά μας, τύχη από το πουθενά σε αυτό που θέλαμε. Γενικά τα απρόσμενα έχουν διάφορες μορφές και τώρα δεν χρειάζεται απαραίτητα να προμηνύεται κάτι δύσκολο.

Περισσότερα για τις όψεις τετραγώνου

Το τετράγωνο αυτό μπορεί να δυσκολέψει τις σχέσεις. Αν λάβουμε υπόψιν μας πως η Αφροδίτη είναι ακόμα ανάδρομη μαζί με τον Ερμή ειδικά, τα πράγματα δεν κυλάνε αρμονικά τις περισσότερες περιπτώσεις. Ειδικά αν υπάρχουν μαζεμένα παράπονα, πιο εύκολα τώρα ξεσπάνε καταπιεσμένα συναισθήματα ειδικά σε όσους έχουν ωροσκόπο στους Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότη και Ιχθύες.

Τα νεύρα είναι συχνό φαινόμενο με αυτή την όψη. Αν σου φταίνε όλα, αν βλέπεις πως περισσότερο γκρινιάζεις παρά χαίρεσαι μέσα στη μέρα (και αυτό είναι κάτι καινούριο), τότε σε επηρεάζει εντονότερα το τετράγωνο. Ασφαλώς και μπορείς να κάνεις κάτι γι’αυτό. Πως μπορείς να συνδυάζεις τον Ουρανό σε Γήινο ζώδιο με τον Ήλιο σε αέρινο; Οι αναπνοές γείωσης είναι μια καλή μέθοδος. Αυτό που λένε πάρε 5 αναπνοές και μετά δες αν αξίζει να θυμώσεις; Αυτό! Απλά αναπνέεις βαθιά ενώ μετράς τις αναπνοές, κόβοντας νοητικά οτιδήποτε περιττό υπάρχει γύρω σου. Στρέφοντας την προσοχή σου εντός. Όσοι εξασκούνται στην γιόγκα, σε κάποια πολεμική τέχνη ή στον διαλογισμό, πιστεύω βρίσκουν ευκολότερα σε τι αναφέρομαι.

Αστρολογία και Γιόγκα

Να σημειώσω πως όσοι ανήκουν στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός & Υδροχόος) καθώς και όσοι έχουν το τετράγωνο αυτό στον γενέθλιο χάρτη τους, αισθάνονται εντονότερα την όψη.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.