Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Νέα Σελήνη στους Διδύμους

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2019/05/Νέα-Σελήνη-Δίδυμοι-nea-selini-didumoi-δίδυμος-didumoi-Δίας-Ποσειδώνας-προβλέψεις-αστρολογία.jpg

Η Νέα Σελήνη την Δευτέρα 03 Ιουνίου πραγματοποιείται στην 12η μοίρα των Διδύμων και, όπως θα συμβεί και με την Πανσέληνο του μήνα στις 17.06, ενεργοποιεί ουσιαστικά το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα. Τώρα σχηματίζει αντίθεση με τον Δία, ενώ στην Πανσέληνο, σύνοδο μαζί του. Θυμίζω πως ο Δίας βρίσκεται ανάδρομος στον Τοξότη. Περισσότερα για τον ανάδρομο Δία στον Τοξότη που μέσα στον Ιούνιο ενεργοποιείται έντονα μπορείς να διαβάσεις ΕΔΩ.

 

Όπως κάθε Νέα Σελήνη, έτσι και αυτή στις αρχές του Ιουνίου ορίζει ένα νέο ξεκίνημα, Όπως το φεγγάρι γεννάται και ξεκινά μετά να παίρνει Φως, να δυναμώνει, έτσι κι εμείς παίρνουμε τώρα δύναμη, μια ώθηση για αλλαγή. Οπότε αυτή η Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι μια ευκαιρία να ξαναχτίσουμε τους εαυτούς μας και να ξεκινήσουμε ξανά.

 

Αυτή η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη, ενεργοποιεί αρχικά την περιέργειά μας, τα σημεία εκείνα στη ζωή μας που μας εξιτάρουν περισσότερα και θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για αυτά. Οι γνώσεις είναι ένα σημαντικό κομμάτι και επιθυμούμε να αποκτήσουμε περισσότερες. Όσα λατρεύουμε να μαθαίνουμε αλλά και όσα επιθυμούμε να διδάξουμε (τώρα ή μελλοντικά), μιλούν για την ανάγκη να μοιράσουμε τις γνώσεις και την περιέργειά μας, μαθαίνοντας πως να συνδεόμαστε αυθεντικά με αυτήν.

 

Είχα γράψει ένα άρθρο σχετικά με το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα που είναι ενεργό ουσιαστικά ολόκληρο το 2019 και τώρα η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος του Ιούνη, ενεργοποιούν σε έντονο βαθμό. Θεωρώ πως αξίζει να το διαβάσει κανείς ώστε να καταλάβει την έννοια της επέκτασης και των θαυμάτων που αναφέρονται. Την έννοια της επίτευξης των ονείρων και το πως τώρα, με το νέο ξεκίνημα της Νέας αυτής Σελήνης, μπορούμε να οδηγηθούμε σε μία στροφή στη ζωή μας, η οποία θα βρίσκεται πιο κοντά στον αληθινό μας στόχο – εκεί που η ψυχή μας ωθεί να οδηγηθούμε.

Δες το άρθρο για το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα ΕΔΩ

 

Όσα εξάπτουν την φαντασία, την περιέργεια και τον ενθουσιασμό μας, ουσιαστικά μας βοηθούν να συνδεθούμε με το αληθινό “μονοπάτι” της ζωής μας. Αν κάποιος αισθάνεται πως αναζητεί τον βαθύτερο σκοπό της ζωής του, τώρα είναι κατάλληλη ευκαιρία να ανακαλύψει προς τα που να κινηθεί. Κάποιες φορές δεν μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με την μεγαλύτερη εικόνα, κολλάμε στις λεπτομέρειες. Όμως αν συντονιστούμε με εκείνο που μας πυροδοτεί τη “σπίθα”, την ζωντάνια μέσα μας, με εκείνο που για τον κάθε έναν τον κάνει να νιώθει ζωντανός, θα δει πως ο δρόμος που θα ακολουθήσει οδηγεί σε πιο ουσιαστικούς δεσμούς και ευκαιρίες εσωτερικής ανάπτυξης. Αν κάποιος δεν μπορεί όμως ακόμα να δει την μεγαλύτερη αυτή εικόνα που περιγράφω, να αισθανθεί τι είναι εκείνο που τον εξιτάρει και τον κάνει να νιώθει τον ενθουσιασμό την προεφηβικής ηλικίας, η αστρολογία με έναν έμπειρο αστρολόγο, μπορεί να βοηθήσει, όπως και άλλες μέθοδοι αυτογνωσίας. Ακόμα και δίχως αυτά, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο από το να επενδύσει κανείς ακόμα και σε πιο τυχαίες επιδιώξεις που τον μαγεύουν.

 

Μελέτησα και τον sabian συμβολισμό της 12ης μοίρας των Διδύμων και ταιριάζει άψογα με την επιρροή που θα έχει η Νέα αυτή Σελήνη από την οπτική της Ελλάδας και της Κύπρου. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει και στις δύο περιπτώσεις σύνοδο με το Μεσουράνημα, το υψηλότερο σημείο του χάρτη που σχετίζεται με την προβολή, την αναγνώριση και την καταξίωση. Ο συμβολισμός της 12ης μοίρας των Διδύμων έχει το νόημα: “Ένας διάσημος πιανίστας δίνει ένα κονσέρτο”. Εδώ λοιπόν φαίνεται ξεκάθαρα το πως βρίσκοντας το μεγάλο μας πάθος, τον ψυχικό μας προορισμό, μπορούμε να αναδειχθούμε τόσο εσωτερικά, όσο και κοινωνικά.

 

Σας ευχαριστώ που είστε μαζί μου, επικοινωνείτε και διαβάζετε τα άρθρα μου! Παρακαλώ μοιραστείτε το άρθρο αυτό με έναν φίλο που νιώθετε πως μπορεί να συνδεθεί ή να ταυτιστεί.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.