Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2019/06/Πανσέληνος-Τοξότης-κέντρο-Γαλαξία-προβλέψεις-αυτογνωσία-σοφία-αστρολογία-Φαίδρα.jpg

Η Πανσέληνος του Ιουνίου πραγματοποιείται στην 25η μοίρα του Τοξότη, με τον Ήλιο να βρίσκεται ακριβώς απέναντι, στην 25η μοίρα των Διδύμων. Η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία, ενώ οι δεσμοί της Σελήνης τετραγωνίζουν τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Έτσι αμέσως- αμέσως, φαίνεται το πως ένα βασικό “θέμα” της Πανσελήνου είναι το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα που κορυφώνεται για δεύτερη φορά την Κυριακή. Περισσότερα για το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα μπορείς να δεις ΕΔΩ.

 

Αξίζει να αναφέρουμε αρχικά, πως οι επόμενες δύο σημαντικές φάσεις του φεγγαριού (Νέα Σελήνη και Πανσέληνος) θα είναι εκλείψεις, οπότε έχουμε ήδη ξεκινήσει να αισθανόμαστε την ενέργεια αυτής της περιόδου. Βρισκόμαστε λίγο πριν τις δύο εκλείψεις του Καλοκαιριού (και οι δύο μέσα στον Ιούλιο), οπότε αξίζει να δούμε την Πανσέληνο αυτή και από την οπτική της προετοιμασίας του να δεχτούμε την ισχυρή ενέργεια του φεγγαριού μέσα στον επόμενο μήνα.

 

Για να καταλάβουμε πόσο ισχυρή είναι αυτή η Πανσέληνος του Ιουνίου, αρκεί να αναφέρουμε πως βρίσκεται λιγότερο από μία μοίρα μακριά από το “Κέντρο του Γαλαξία”. Το κέντρο του Γαλαξία μας βρίσκεται κάπου ανάμεσα στην 26η και στην 27η μοίρα του Τοξότη και όταν κάποιο πλανητικό σώμα βρεθεί σε εκείνες τις μοίρες, τότε η ενέργειά του είναι ιδιαίτερα έντονη, πιο ισχυρή απ’ότι συνήθως. Είχα γράψει ένα άρθρο σχετικά με την διέλευση του Κρόνου από εκεί το 2017 αν θέλει κάποιος να ρίξει μια ματιά και να μάθει περισσότερα για το κέντρο του Γαλαξία που εξηγώ πως όταν περνά κάποιος Συλλογικός πλανήτης από εκεί (Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας), τότε η ενέργειά του εντείνεται. Η Πανσέληνος δεν ισχυροποιείται με τον ίδιο τρόπο φυσικά, αλλά ας περιμένουμε μια δυνατή Πανσέληνο, με συναισθηματική διαύγεια, αναταραχές, αστάθεια, ενδείξεις Σοφίας και αυξημένη διαίσθηση. Για την ακρίβεια, δεν είναι πως μεγεθύνεται η δύναμη της ίδιας της Πανσελήνου, είναι πως μεγεθύνεται ο τρόπος που την αντιλαμβανόμαστε εμείς. Σαν αποτέλεσμα όμως είναι περίπου το ίδιο, μιας που τα δώρα ενστίκτου που προσφέρει είναι μεγάλα και μας επιτρέπουν να ξεκλειδώνουμε την σοφία που ο καθένας έχει ήδη μέσα του.

 

Τι μας ζητά αυτή τη Πανσέληνος; Να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες φυσικά! Νέες προοπτικές, να συζητήσουμε με νέους ανθρώπους και να αφεθούμε σε οποιαδήποτε ευχάριστη εμπειρία που θα “γούσταρε” ο Δίδυμος. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε ευκολότερα τώρα να επεκτείνουμε την εμπιστοσύνη μας στην ζωή και στις πλούσιες δυνατότητες που αυτή μας προσφέρει. Βλέποντας τα πράγματα πιο αισιόδοξα, δίχως ίχνος πονηριάς ή κάτι ύπουλου στη συμπεριφορά μας, δείχνοντας φιλοξενία, εμπιστοσύνη και διάθεση για περιπέτεια, αξιοποιούμε στο μέγιστο την Πανσέληνο στον Τοξότη!

 

Κάτι ακόμα που παρατηρώ λόγω του Τοξότη, είναι πως είναι ευκολότερο τώρα να κάνουμε συνδέσεις οι οποίες έχουν κάποιο νόημα το οποίο προηγουμένως μας διέφευγε. Όποιος έχει βιώσει την αίσθηση πως όλα συνδέονται και πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, καταλαβαίνει ευκολότερα τι εννοώ. Συνήθως με τον καιρό αυτή η αίσθηση φθίνει και χρειάζονται ορισμένες υπενθυμίσεις πως δεν είμαστε μόνοι μας σε έναν αχανές Γαλαξία. Τώρα το κέντρο είναι εδώ, μας τροφοδοτεί, μας στέλνει σημάδια και την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε τα μοτίβα που επαναλαμβάνονται, την τύχη που μας περιβάλλει ή ακόμα και την εστίαση που έχουμε συγκεντρώσει μετά από αρκετές εμπειρίες ώστε να έχουμε πλέον μια ισχυρή άποψη και μια σφαιρική γνώμη. Τόσο σφαιρική που αισθανόμαστε άνετα να την μεταβιβάσουμε, να περάσουμε στο επόμενο στάδιο της μάθησης – εκείνο της διδασκαλίας.

 

Ένα ακόμα θέμα που αντιλαμβάνομαι εξερευνώντας τον χάρτη της Πανσελήνου, είναι αυτό της συναισθηματικής αισιοδοξίας, η οποία προκύπτει όταν καταφέρνουμε να αντιληφθούμε την μεγαλύτερη εικόνα, να έχουμε μια αίσθηση κατανόησης για τα όσα συμβαίνουν στην ζωή μας, τα μαθήματα που λαμβάνουμε τα δώρα, την γενναιοδωρία των άλλων και το πως αυτή μεταφέρεται και κάνει κύκλο. Έψαχνα ένα άλλο video που είχα δει παλαιότερα να μοιραστώ εδώ, αλλά τελικά έπεσα πάνω σε ΑΥΤΟ και σας προτρέπω να το δείτε ώστε να καταλάβετε για το είδος της συναισθηματικής αισιοδοξίας στο οποίο αναφέρομαι. Είναι μικρό, λιγότερο από 3 λεπτά και δείχνει την ομορφιά που κρύβει η θετική στάση ζωής σε συνδυασμό με την καλοσύνη, ακόμα και μέσα στον καχύποπτο κόσμο που ζούμε.

 

Οι αντιθέσεις στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου είναι ενεργές ολόκληρη την εβδομάδα και ξυπνούν τον σοφό μέσα μας, ο οποίος μπορεί να αναγνωρίσει την αξία της μάθησης μέσα από τις εμπειρίες. Έτσι μπορούμε κι εμείς να αναγνωρίσουμε την δική μας ανάπτυξη, ακόμα και το πως οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στην ζωή, είναι ευκαιρίες μασκαρεμένες έτσι ώστε να μας τροφοδοτήσουν με αυξημένη σοφία. Και η Πανσέληνος αυτή είναι ο προάγγελος των μεγάλων διδασκαλιών των εκλείψεων που θα ακολουθήσουν. Είναι μια δυνατή στιγμή ώστε να ανυψωθούμε συναισθηματικά και ψυχικά. Να εκφράσουμε καλοσύνη και ουσιαστικά Αγάπη, μέσα από τον Φωτεινό πύρινο Τοξότη.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

ΥΓ. Η Πανσέληνος κορυφώνεται στις 11:31 το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Ιουνίου 2019 και άρα θα είναι ορατή τόσο το βράδυ της Κυριακής, όσο και αυτό της Δευτέρας ώστε να την απολαύσουμε!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.