Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2019/09/Νέα-Σελήνη-Ζυγός-nea-selini-zugos-προβλέψεις-ζώδια-αστρολογία-Φαίδαρ-Θεολόγη-Ήλιος-Χείρωνας-ωροσκόπος-Ταύρος.jpg

Ήλιος και Σελήνη “ενώνονται” στο ζώδιο του Ζυγού και συγκεκριμένα στην 5η μοίρα. Σχηματίζουν αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι η Αφροδίτη, η οποία σχηματίζει ένα πανέμορφο εξάγωνο με τον Δία από τον Τοξότη! Τι σημαίνουν όλα αυτά στην πράξη;

 

Ίσως έχεις ακούσει πως ο Ζυγός είναι αναποφάσιστος – αλλά η αλήθεια είναι πως ο Ζυγός μπορεί να είναι αρκετά αποφασιστικό ζώδιο, να ξέρει τι να πρέπει να κάνει και να αποφασίζει αρκετά γρήγορα μάλιστα υπολογίζοντας άμεσα μέσα του την αξία, την ισορροπία και την απόλαυση που πρόκειται να λάβει. Όμως με την Νέα Σελήνη, δεν ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε τώρα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε ώστε να αξιοποιήσουμε την ενέργειά της, είναι να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να κατευθυνθεί προς το ΝΑΙ, προς την καλαισθησία, προς εκείνα που εκτιμούμε έστω και με μικρούς τρόπους, με τις μικρές αποφάσεις, τα αποτελέσματα είναι συσσωρευτικά. Δηλαδή, μια ευθυγραμμισμένη με τα θέλω μας απόφαση, μας κατευθύνει πιο κοντά στον προορισμό μας. Μας τοποθετεί σε τροχιά με την προσωπική μας εξέλιξη και ολοένα και πιο εύκολα μετά μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις.

 

 

Τώρα αισθανόμαστε αναποφάσιστοι ως προς το επόμενό μας βήμα. Και ο Ζυγός νιώθει αναποφάσιστος όταν παραλύει από το ζύγισμα των επιλογών του και την πολικότητα της συνείδησης πως μία απόφαση είναι “σωστή” και η άλλη πρέπει να είναι “λάθος”. Τελικά, το να απλοποιούμε τις καταστάσεις βάση του τι μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα βοηθά στο να ξεδιαλύνει το μονοπάτι. Και στο κάτω – κάτω της γραφής, σε πολλές περιπτώσεις μπορούμε αφού έχουμε ήδη επιλέξει κάτι, να αλλάξουμε γνώμη! Αυτό δεν σημαίνει πως έκανα λάθος επιλογή. Σημαίνει πως πειραματίζομαι και δοκιμάζω τις επιλογές μου με έναν δροσερό τρόπο! Αντιμετωπίζω την ζωή πιο παιχνιδιάρικα, παρατηρώ τι συμβαίνει και ευθυγραμμίζω μόνος την πυξίδα μου με ενθουσιασμό ώστε να προχωρήσω προς την επέκταση και την εξέλιξή μου. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει το “σωστό” αν δεν δοκιμάσει. Ρισκάρω, διδάσκομαι, μαθαίνω στην πορεία τι μου ταιριάζει και όλα αυτά μπορούν να γίνονται ενώ περνώ όμορφες στιγμές.

 

Επειδή ο Ζυγός κυβερνά επίσης τις σχέσεις, αξίζει να αναφέρουμε πως η Νέα Σελήνη επηρεάζει επίσης αυτές ενθαρρύνοντας τα νέα ξεκινήματα. Όταν επιθυμούμε σύνδεση, υπάρχει ταυτόχρονα ενεργοποίηση του θάρρους. Θέλουμε αγάπη; Χρειάζεται να ανοίξουμε την καρδιά μας. Θέλουμε να αναπτύξουμε σχέση με τον πραγματικό σκοπό της ζωής μας; Χρειάζεται να είμαστε πρόθυμοι να ρισκάρουμε, να κάνουμε λάθη και να ζητήσουμε βοήθεια. Οπότε αν κάποιος αισθάνεται πως θέλει να συντονιστεί με τις προθέσεις και τις επιθυμίες του αυτές τις μέρες, ένας έξυπνος τρόπος είναι να λάβει υπόψιν του τι χρειάζεται περισσότερο θάρρος. Το θάρρος είναι απαραίτητο για την πρόθεση της σχέσεων. Ακόμα και μετά την Νέα Σελήνη, όταν το φεγγάρι θα γεμίζει, θα μας γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο που χρειάζεται να κάνουμε το άλμα με θάρρος και αποφασιστικότητα.

 

Είναι τώρα πιο εύκολο να συνδεθούμε με ανθρώπους που σκέφτονται παρόμοια με εμάς, έχουμε χημεία και μοιραζόμαστε κοινές αξίες. Μάλιστα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μας κάνει να ενθουσιαζόμαστε υπερβολικά όταν συναντάμε ανθρώπους που μας καταλαβαίνουν και μοιράζονται τις προθέσεις και την κατεύθυνσή μας.

 

Αν οι σχέσεις αντιμετώπισαν δυσκολίες το προηγούμενο διάστημα, η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη στον Ζυγό βοηθά στο να θεραπευτούν οι συναισθηματικές πληγές και ενθαρρύνει να προχωρήσουμε μπροστά σε μια από κοινού αρμονική πορεία.

 

Νέα Σελήνη Αριστερά: Ελλάδα Δεξιά: Κύπρος

 

Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης από την Ελλάδα είναι ο Ταύρος, που δείχνει την εκτίμηση στην ομορφιά, την ανάγκη να κάνουμε ένα διάλειμμα γιατί οι δουλειές του Σεπτέμβρη έπεσαν λίγο βαριές και ήρθαν ίσως κάπως πιο απότομα απ’ ότι θα θέλαμε. Ο Ωροσκόπος σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, που δείχνει ακριβώς την ανάγκη του θάρρους και της αποφασιστικότητας. Ας τολμήσουμε να κυνηγήσουμε τα θέλω, όσα μας κάνουν ευτυχισμένους!

Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης από την Κύπρο είναι οι Δίδυμοι και ο Ωροσκόπος σχηματίζει τρίγωνο ακριβείας με την Νέα Σελήνη που δείχνει ότι η ενέργειά της εκδηλώνεται αρκετά ομαλότερα. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τον έρωτα, την τέχνη και την αγάπη να λάμψουν. Οι σχέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα. Το μόνο που μπορεί να εμποδίσει την ενέργεια να κυλήσει, να ρέει ομαλά, είναι η αναποφασιστικότητα. Είναι το μπλοκάρισμα που δημιουργείται όταν κανείς κολλά στο παρελθόν και αρνείται να προχωρήσει, να εξελιχθεί από φόβο.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.