Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Τριπλή σύνοδος στον Αιγόκερω

Σύνοδος Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα

 

3 πλανητικά σώματα συναντιούνται στις 09 Ιανουαρίου στο ίδιο σημείο του χάρτη, στην 19η μοίρα του Αιγόκερου! Αυτή η τριπλή σύνοδος τραβάει το βλέμμα μας για διάφορους λόγους:

  1. Είναι σπάνιο φαινόμενο
  2. Το ένα από τα 3 πλανητικά σώματα είναι ο Ήλιος, άρα καταλαβαίνουμε πως η ενέργειά της είναι ιδιαίτερα επιφορτισμένη
  3. το δεύτερο είναι ένας προσωπικός πλανήτης, ➡η Αφροδίτη ενώ
  4. ο τρίτος είναι ένας διαπροσωπικός ή συλλογικός πλανήτης, ο Πλούτωνας.

 

Η τριπλή αυτή σύνοδος βάζει στο επίκεντρο της προσοχής μας αρχικά τις συντροφικές σχέσεις λόγω της ανάμειξης της Αφροδίτης σε αυτήν και ρωτάει: Πόσο ικανοποιημένος είμαι με την ερωτική μου ζωή; Πόσο γερά θεμέλια έχει; Θα αντέξει στον χρόνο; Εγώ θέλω πράγματι να αντέξει;

 

Η τριπλή αυτή σύνοδος μας κάνει κατά κάποιο τρόπο να εξαρτόμαστε από τη σχέση, σαν ο Άλλος να είναι ο καταλύτης της προσωπικής αυτοεκτίμησης. Αισθανόμαστε αδύναμοι δίχως το συναίσθημα του έρωτα, χωρίς την συγκατάβαση πως τον ικανοποιούμε. Ακόμα κι αν μια τέτοια αντιμετώπιση δεν γεννά τις πιο υγιής σχέσεις, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως συμβαίνει συχνά να γνωρίζουμε καλύτερα τον άλλον (και τον εαυτό μας) μέσα από τέτοιες καταστάσεις πίεσης. Σαν ένα τεστ -ειδικά- των συντροφικών σχέσεων πριν τις μάχες που θα χρειαστεί να δώσουν το 2018 με ανάδρομο Άρη (τους Καλοκαιρινούς μήνες) και ανάδρομη Αφροδίτη (Οκτώβρης – Νοέμβρης).

 

Φυσικά όταν ο Πλούτωνας παίρνει τα ηνία – και να είσαι σίγουρος πως μπορεί ανενόχλητος να τα πάρει οποιαδήποτε στιγμή αυτές τις μέρες – υπάρχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή να γίνει η προσωπική υπέρβαση που οδηγεί σε μια ισχυρή εστίαση. Σκέψου: πόσο έντονα μπορώ να συγκεντρωθώ σε αυτό που επιθυμώ; Σίγουρα η οπτική απεικόνιση ενός αποτελέσματος βοηθά στο να συνδεθούμε ενεργειακά μαζί του. Έτσι δεν ξεκινάμε μόνο να το ελκύουμε εμείς, ταυτόχρονα μας ελκύει και το ίδιο το αποτέλεσμα. Απαραίτητο προσόν αρχικά η φαντασία προκειμένου να εξοικειωθεί κανείς με την δόνηση της επιλογής του. Όμως η φαντασία μπορεί εξίσου εύκολα να θέσει περιορισμούς αντί να ελευθερώσει δυνατότητες. Σκέψεις που εμπεριέχουν ένα εμπόδιο όπως για παράδειγμα: «Θα νιώσω καλά μόλις αλλάξω δουλειά» καταφέρνουν να περιορίσουν εκείνον που τις κάνει. Αυτό που μπορούμε να επιτύχουμε με την τριπλή αυτή σύνοδο στον Αιγόκερω είναι να ρίξουμε Φως σε τέτοιες ρωγμές της σκέψης και έπειτα να δουλέψουμε ώστε να τις αφανίσουμε. Πάντα με τον απαραίτητο ρεαλισμό που ο Γήινος Αιγόκερως απαιτεί και τις υψηλές φιλοδοξίες που ζητά ο Ήλιος.

 

Εάν πάντως υπάρχει μία τέτοιου είδους προϋπόθεση όπως αυτή του παραπάνω παραδείγματος προκειμένου να αισθανθεί κάποιος ευτυχία, οφείλει τουλάχιστον να δοκιμάσει! Σίγουρα αυτές οι μέρες οι οποίες βρίσκονται υπό την επιρροή της ενέργειας της τριπλής συνόδου στον Αιγόκερω και της εξίσου ισχυρής ➡συνόδου Άρη – Δία στον Σκορπιό, είναι ιδανικές για να προκαλέσουμε αλλαγή. Άμεσα. Αν αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί το βίωμα μιας απώλειας είτε αυτή αφορά σχέση, δουλειάς, χρήματος ή χρόνου, τότε ας είναι. Είναι γνωστό άλλωστε πως χρειάζεται να κάνουμε συχνά χώρο στη ζωή μας ώστε να έρθει το καινούργιο. Και αυτό απαιτεί συχνά μία προσωπική θυσία που θα φτάσει όμως να αντικατοπτρίζει τον τελικό μας στόχο. Η εστίαση και η οπτική απεικόνιση της επιθυμίας ανοίγει δρόμο στα ανώτερα επίπεδα. Οι πράξεις δημιουργούν τις συνθήκες στο φυσικό πεδίο.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.