Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Ίσως κάποιοι να θυμούνται το άρθρο που είχα δημοσιεύσει σχετικά με τηνσύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία στον Σκορπιό τον Νοέμβρη. Πρόσφερε ευκαιρίες για κέρδος σε διάφορους τομείς, δίνοντας ταυτόχρονα την κατάλληλη ώθηση να εμπιστευτούμε τα βαθύτερα συναισθήματά μας στρέφοντάς τα ταυτόχρονα προς κάτι θετικό. Τώρα η Αφροδίτη έχει από καιρό εγκαταλείψει τον Σκορπιό (⏩συγκεκριμένα έχει φτάσει μέχρι τον Αιγόκερω), ενώ τον Δία έφτασε πλέον πλανήτης Άρης. Η σύνοδος του Άρη με τον Δία δεν είναι τόσο συνηθισμένη όπως εκείνη της Αφροδίτης η οποία επαναλαμβάνεται σε διαφορετικό ζώδιο κάθε χρόνο. Όχι. Η σύνοδος του Άρη με τον Δία συμβαίνει πιο σπάνια, κάθε περίπου 2μιση χρόνια. Συγκεκριμένα η επόμενη θα συμβεί τον Μάρτιο του 2020.

 

Η ενέργεια του Άρη στον Σκορπιό δεν θυμίζει καθόλου την πολεμοχαρή φύση με την οποία αρκετοί ίσως τον έχουν συνδέσει. Και ειδικά τόσο κοντά στον Δία, ο Άρης μας εμπνέει δύναμη και κουράγιο να ακολουθήσουμε τις πιο βαθιές μας επιθυμίες. Η ενέργεια των ημερών δεν είναι όπως τον Νοέμβρη του 2017 με την Αφροδίτη στην ίδια θέση που ήθελε όλους όσους πίστευαν πως αξίζαν να ανταμειφθούν. Ο Άρης στη θέση της μας ενεργοποιεί να λάβουμε δράση προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους μας. Γιατί αν δεν προσπαθήσεις, δεν πολεμήσεις για τα θέλω σου, τότε ποιός περιμένεις να το κάνει;

Διάβασε για την διέλευση του Δία στον ΣκορπιόΕΔΩ

Διάβασε για την διέλευση του Άρη στον ΣκορπιόΕΔΩ

 

Ο Δίας αυτό που κάνει είναι να μεγεθύνει την ενέργεια του Άρη από τον Σκορπιό. Τις ημέρες 1-12 Ιανουαρίου είναι ενεργή η σύνοδος και μας επηρεάζει όλους αλλά ειδικότερα Κριούς, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Τοξότες και Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου. Σκέψου: που θα ήθελα να κατευθύνω τη ζωή μου; Αυτό ακριβώς είναι που κάνει την ενέργεια της συγκεκριμένης συνόδου τόσο ιδανική για το ξεκίνημα της χρονιάς. Βάζουμε ρεαλιστικούς στόχους και προσπαθούμε να τους επιτύχουμε δίχως απλώς να περιμένουμε από το Σύμπαν ή από τους Άλλους να το κάνουν για εμάς. Ο Σκορπιός μας ζητά να γίνουμε κύριοι του εαυτού μας και να αναλάβουμε την ευθύνη για όσα ήρθαν και για όσα θα έρθουν. Οι ευθύνες δεν είναι κάτι που φοβόμαστε με τη σύνοδο Άρη – Δία. Οι ευθύνες σημαίνουν μεγαλύτερη αυτονομία, δηλώνουν ωριμότητα και αυτοέλεγχο. Έννοιες που ο Σκορπιός λατρεύει.

Σύνοδος Άρη – Δία στον Σκορπιό

Η σύνοδος φτάνει στο αποκορύφωμά της στις 07 Ιανουαρίου, περίπου στις 2:30 π.μ. και ναι, πρόκειται για μια πολύ αρμονική ενέργεια, καθώς συμβάλλουν μέσω «εύκολων» όψεων ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας (οι οποίοι 3 βρίσκονται επίσης σε σύνοδο στον Αιγόκερω), όπως επίσης και οι Ποσειδώνας από τους Ιχθύες. Ο χάρτης είναι σαν ένα καλά σμιλεμένο διαμάντι, κομμένο και ραμμένο για όσους έχουν στόχους και θέλουν να τους πραγματοποιήσουν. Τώρα μπορούμε! Ρεαλιστικά, πρακτικά, με σταθερά βήματα και προσπάθεια, ο δρόμος οδηγεί απευθείας στην επιτυχία.

 

Αν κάποιος αισθάνεται πως η ζωή του έχει μπει στον πάγο και παρουσιάζει στοιχεία στασιμότητας πρέπει να αναρωτηθεί: υπάρχει κάποιος τομέας στη προσωπική μου ζωή στον οποίον ενώ ξέρω πως έχω την ικανότητα, δεν έχω πραγματικά εκτιμήσει αρκετά τον εαυτό μου και την ακεραιότητά μου ώστε τα καταφέρω; Μήπως αντί να περιμένω να με χτυπήσουν οι αναποδιές της ζωής, πρέπει να ακούσω τον ανώτερό μου εαυτό ακολουθώντας την κατεύθυνση που μου υποδεικνύει η ψυχή μου;

 

Την ώρα που ο Δίας αυξάνει ό,τι έρχεται σε επαφή μαζί του, αισθανόμαστε πράγματι μια παρακίνηση να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας – έχουμε αισιοδοξία πως μπορούμε να τα πάμε καλύτερα σήμερα απ’ ότι χθες. Φυσικά κάθε νόμισμα έχει και την αντίθετα πλευρά του κι έτσι η σύνοδος αυτή μπορεί να δώσει υπερβολική αγανάκτηση. Αν η εσωτερική ενέργεια δεν εκτονωθεί, φτάνει τελικά να μας κατατρώει και να εκνευριζόμαστε φαινομενικά χωρίς αιτία. Αν κάποιος αισθανθεί πως δεν μπορεί να πάρει αυτό που θέλει -ενώ προσπαθεί- τότε χρειάζεται να συντονιστεί αληθινά με τις ψυχικές επιθυμίες. Έτσι θα μπορέσει να ξεδιπλωθεί ένα νήμα κατά το οποίο η ικανότητα για επιτυχία συναντά την προσωπική ανάπτυξη κι έτσι το αποτέλεσμα είναι επικερδές.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.