Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/Αστρολογία-Συμβουλές-Κρόνος-Ήλιος-Ιχθύες-Αφροδίτη-Άρης-σχέσεις-φόβοι-Κρόνος-1014x487-1.jpg

3 όψεις που κορυφώνονται την Κυριακή 25.02.2018 αλλά μας επηρεάζουν ήδη και θα συνεχίσουν να το κάνουν τουλάχιστον έως τέλος του μήνα!
Τι σημαίνουν και πως μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε

 

  1. Ερμής σύνοδος Ποσειδώνας στους Ιχθύες

Ο Ερμής συμβολίζει την λογική, την επικοινωνία, όπως επίσης και τον τρόπο απόκτησης, αποθήκευσης, απορρόφησης, οργάνωσης και διάδοσης των δεδομένων. Ο Ποσειδώνας συμβολίζει το άπιαστο, το αόριστο, και το ατμοσφαιρικό. Χμμμ  σαν να είναι εντελώς αντίθετα! Η ρεαλιστικότητα του Ερμή συναντά τη φαντασία του Ποσειδώνα και όλα είναι πιθανά να συμβούν. Σημειώστε πως όλα αυτά συμβαίνουν στο ονειρικό βασίλειο των Ιχθύων (που κυβερνά ο Ποσειδώνας) και άρα όπως και στον ύπνο μας μπορεί να υλοποιηθεί κάθε φόβος ή να πραγματοποιηθεί κάθε τρελή επιθυμία, κάπως έτσι μπορεί να συμβεί και τώρα, συγκεκριμένα 22-28/02.

Όταν η μεμβράνη που χωρίζει την ψευδαίσθηση της ατομικότητας με την ενότητα του όλου λεπταίνει, αποκτούμε καλύτερη αντίληψη του πνευματικού κόσμου, είμαστε πιο δεκτικοί στην έμπνευση και γενικά τα κύματα πληροφοριών ρέουν ευκολότερα.

 

Πως μπορούμε να την αξιοποιήσουμε;

α. O διαλογισμός είναι πάντα μια καλή ιδέα όταν έχουμε να κάνουμε με τον Ερμή στους Ιχθύες. Έτσι μένουμε περισσότερο συντονισμένοι στις αληθινές μας σκέψεις, διακρίνουμε τα συναισθήματά μας και μπορούμε με καλύτερη αίσθηση αποστασιοποίησης να βρούμε λύσεις στα προβλήματά μας.

β. Εμπιστευόμαστε το ένστικτο και τη διαίσθησή μας.

γ. Μαθαίνουμε να μην υπεραναλαύουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν κάποια όψη μπορεί να μας ανοίξει τις πύλες σε μια κατάσταση πιο «χαλαρή» ως προς το άγχος, αυτή είναι η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα στους Ιχθύες!

 

 

  1. Αφροδίτη τετράγωνο Άρης

Με την ⏩Αφροδίτη στους Ιχθύες και τον Άρη στον Τοξότη, δημιουργείται μια όψη τετραγώνου μεταξύ τους στα μεταβλητά ζώδια. Η όψη τετραγώνου θεωρείται από κάποιους δύσκολη ή δυσαρμονική όψη, αλλά δεν υπάρχει στη πραγματικότητα κάτι αρνητικό σε αυτές όπως έχω ⏩εξηγήσει και σε παλαιότερο άρθρο. Αναμφισβήτητα όμως έρχεται τώρα σε μία ρήξη η θηλυκή, υποκειμενική ενέργεια της Αφροδίτης με την αρσενική, αντικειμενική του Άρη. Άρα στην πράξη έχουμε να αντιμετωπίσουμε εντάσεις και πάθη μέσα στα ζευγάρια. Διαπληκτισμοί είναι πιθανότερο τώρα να συμβούν. Θα μπορούσε κανείς να πει πως το τετράγωνο αυτό φέρνει προβλήματα στην επιφάνεια και η δύναμη του Τοξότη (που βρίσκεται ο Άρης) βοηθά στην επίλυσή τους, όμως η Αφροδίτη από τους Ιχθύες προσπαθεί να αποφύγει τις εσωτερικές συγκρούσεις. Περισσότερο θα έλεγα πως αφορά ζητήματα επιλογής που χρειάζεται να παρθούν από κοινού στις σχέσεις και σχετίζονται με το τι είναι τελικά υγιές και φυσικό, έναντι όσων βλαβερών συνηθειών κατατρώνε μέρα με τη μέρα την σχέση.

Πως μπορούμε να το αξιοποιήσουμε;

α. 17.02 – 04.03 που είναι ενεργό το εν λόγω τετράγωνο ανάμεσα στους δύο αιώνιους εραστές χρειάζεται να αναγνωρίσουμε όσα μας ενώνουν με τον σύντροφό μας ώστε σε μια στερεή βάση να θέσουμε μία οργανωμένη και σαφή συζήτηση πάνω σε όσα προσφέρουμε και όσα είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε οι ίδιοι. Ακούγεται μήπως αρκετά ωμό, δίχως ρομαντισμό και κυνικό σχέδιο; Όταν τα συναισθήματα πληγώνονται και κάποιος αισθάνεται αδικημένος ή χαμένος, τότε είναι που απαιτείται η επιστράτευση της λογικής. Αν και καθώς υπάρχει και η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα που αναλύθηκε παραπάνω, θυμόμαστε πως η λογική είναι πράγματι δύσκολο τώρα να επικρατήσει. Απλά λόγια και έκφραση των επιθυμιών βασιζόμενη στην αμοιβαία κατανόηση που επίσης η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα δωρίζει.

β. Καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης όπως και να ‘χει, όσο κόντρα κι αν νομίζουμε πως έχουν, παραμένουν εραστές, αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στις συντροφικές σχέσεις, μια λύση που ενδείκνυται τώρα είναι η ένωση της σεξουαλικής χημείας. Το εν λόγω τετράγωνο βοηθά την αμοιβαία εκτίμηση και φροντίδα μέσα στα ζευγάρια. Αντί να αναλωθεί κανείς σε διαπληκτισμούς, μπορεί ίσως να εκτονώσει συσσωρευμένη ενέργεια μέσα από τον ερωτισμό.

 

 

  1. Ήλιος εξάγωνο Κρόνος

Μπορεί ορισμένοι να ακούνε για Κρόνο και να θέλουν να τρέξουν από την αντίθετη, αλλά σας διαβεβαιώνω πως τα πράγματα δεν είναι καθόλου τρομακτικά. Ιδίως τώρα που ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σχηματίζει μια όψη εξαγώνου από τον ⏩Ήλιο στους Ιχθύες, φαίνεται το πώς οι δομές που αντιπροσωπεύει ο άρχοντας του Κάρματος (Κρόνος), μπορούν να εξυπηρετήσουν έναν σκοπό και να είναι αληθινά χρήσιμες. Τα όρια και οι περιορισμοί δεν είναι ούτε τρομακτικά, ούτε ανεπιθύμητα. Αντίθετα είναι ο κορμός της ζωής μας με τον ίδιο τρόπο που χρειάζονται όρια και σεβασμός των ορίων αυτόν για να σεβόμαστε και να αγαπάμε ο ένας τον άλλον.

Το εξάγωνο αυτό είναι ενεργό 21-28.02 και προσφέρει ευκαιρίες για όσους έχουν κάνει χώρο στη ζωή τους να τις δεχτούν.

Διάβασε επίσης: Οι Επιστροφές του Κρόνου

Πως μπορούμε να το αξιοποιήσουμε;

Όταν δεχτούμε πως τα όρια στη πραγματικότητα δεν μας περιορίζουν, αντίθετα μας απελευθερώνουν, θα ξεκινήσουμε να αντιλαμβανόμαστε τα δώρα του εξαγώνου αυτού. Σκέφτομαι κάποιον που είχε μεγάλη πειθαρχία στη ζωή του (Κρόνος στον Αιγόκερω) και αυτό είχε ως συνέπεια οι θεοί (Ήλιος) να του εκπληρώσουν μια βαθιά του επιθυμία. Αλλά, καθώς μιλάμε για τον Ήλιο στους Ιχθύες, οι θεοί δεν θα ζητήσουν από τον πρωταγωνιστή της ιστορίας μας να ανακοινώσει εκείνο που ποθεί, μα θα το αναζητήσουν στα βάθη του υποσυνειδήτου. Ναι, αυτό σημαίνει πως μπορεί να ξεθάψουν κάποιο φόβο (ποιος δεν κρύβει φόβους στο υποσυνείδητο άλλωστε; ) και αυτός να εκδηλωθεί. Αλλά μπορεί να υλοποιηθεί αντίστοιχα και κάποια μεγαλοπρεπής ευχή. Εσένα τι υπερτερεί στο δικό σου υποσυνείδητο; Οι φόβοι ή τα όνειρα;

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.