Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom-1.png

Μηνιαία Πρόβλεψη: Αιγόκερως

22ΔΕΚ-19 ΙΑΝ
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/capricorn-2.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_top-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/04/Αιγόκερως.jpg
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Καλό μήνα που ξεκινά με νέα Σελήνη και τελειώνει με έκλειψη Ηλίου. Και τα δύο αυτά σε αφορούν μάλιστα ιδιαίτερα, αφού έχουν να κάνουν με την δουλειά, με την οικογένεια, με την αίσθηση ασφάλειας – που έχει κλονιστεί τελευταία. Πέρασες ένα δύσκολο διάστημα ομολογουμένως Αιγόκερε. Τον Απρίλη δεν είναι πως τα πράγματα ηρεμούν – γιατί δεν το κάνουν. Αλλά υπάρχουν ευκαιρίες να νιώσεις καλύτερα. Να κερδίσεις αυτά που σου αξίζουν.

Νέα Σελήνη την Πρωταπριλιά

Αυτό ξεκινά αρχικά καθώς τις πρώτες μέρες του μήνα βλέπουμε τον Άρη σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σου, τον Κρόνο – μια ενέργεια διεκδίκησης. Πως πατάς πόδι για όσα σου ανήκουν δικαιωματικά. Αυτά σίγουρα μπορεί να είναι χρήματα, αλλά πιο συχνά είναι ο τρόπος που σου αξίζει να σου συμπεριφέρονται, το κατά πόσο σε εκτιμούν. Όλα χρειάζεται να τα διεκδικήσεις εξίσου.

Η υπέροχη σύνοδος Δία – Ποσειδώνα χρωματίζει ολόκληρο τον μήνα (ήδη αισθητή από τον Μάρτιο) είναι μια ανάσα ελπίδας. Κάτι για να νιώσουμε πως παίρνουμε ανάσα, πως κάτι βελτιώνεται. Φυσικά η ενέργεια αυτή εύκολα μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ αν η όμορφη διάθεση σε παρακινήσει να πέσεις σε παλιές κακές συνήθειες, εθισμούς και μοτίβα συμπεριφοράς που δεν σε βοηθούν. Δηλαδή τονίζονται τα όμορφα, αλλά είναι δίκοπο μαχαίρι όταν τονίζονται επίσης και καταστάσεις που προσπαθείς να αποφύγεις και σε ρίχνουν. Είμαστε πιο επιρρεπείς στα άσχημα όταν παίρνουμε μια ανάσα, όταν νιώθουμε καλύτερα και όχι πάνω στην φούρια της πίεσης. Όταν χαλαρώνουμε είναι που πέφτουμε στις παγίδες.

Τέλη του μήνα, γιορτές του Πάσχα, συναναστροφές και η έκλειψη στον Ταύρο να δώσει ώθηση να χαλαρώσεις για να ξεκινήσει με παλμό ο εξίσου ανοιξιάτικος Μάης.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου ΕΔΩ

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.