Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom-1.png

Μηνιαία Πρόβλεψη: Σκορπιός

23ΟΚΤ-21ΝΟΕ
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/scorpio-2.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_top-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/04/Σκορπιός.jpg
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Καλό μήνα Σκορπιέ που ξεκινά με νέα Σελήνη στον Κριό, ιδανικό για την εργασία, να βρεις δουλειά ή απλά να τακτοποιηθούν υποθέσεις της καθημερινότητας. Βέβαια παρά την νέα Σελήνη, υπάρχει η σύνοδος Άρη – Κρόνου το πρώτο δεκαήμερο, που ρίχνει την διάθεση, νιώθεις μοναξιά. Όμως ακόμα κι έτσι, μπορείς να είσαι παραγωγικός, να αξιοποιήσεις την ορμή των πρώτων ημερών του Απρίλη ώστε να πετύχεις έναν στόχο σημαντικό για εσένα.

Νέα Σελήνη την Πρωταπριλιά

Βέβαια το σημαντικότερο γεγονός του μήνα είναι η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα. Πιθανώς και η σπουδαιότερη σύνοδος του έτους! Ήδη ενεργή από τον Μάρτη, κι όμως τώρα εντονότερη, νιώθεις την δημιουργικότητα, ειδικά αν ασχολείσαι με την τέχνη. Η σύνοδος αυτή μπορεί ακόμα να βοηθήσει τις σχέσεις. Υπάρχει ρομαντισμός, ερωτισμός, υπάρχει ένωση. Στην αρνητική της έκφραση, η σύνοδος αυτή σε κάνει πιο επιρρεπή σε εθισμούς. Οπότε λίγο μέτρο σε οτιδήποτε νιώθεις πως σε βαραίνει γιατί είναι εύκολο να παρασυρθεί κανείς όταν πιστεύει πως κάτι απολαμβάνει. Πάρε ένα λεπτό να ρωτήσεις τον εαυτό σου: απολαμβάνω όντως αυτό που επαναλαμβάνω; Κι αν όχι, πως μπορείς να το ελαττώσεις;

Το διάστημα 15-20 Απρίλη, ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου, τον Πλούτωνα. Αυτό σχετίζεται με τα παραπάνω γιατί είναι εύκολο να πιστέψεις πως κάτι που δεν είναι τόσο υγιές, είναι καλό για εσένα. Πως είναι το σωστό. Με απλά λόγια, τις μέρες εκείνες η κρίση σου θολώνει και αυτό σχετίζεται και με την πανσέληνο στις 16.04. Εκφράζεται ευκολότερα ζήλια, θυμός κι άλλα αρνητικά συναισθήματα – αξίζει σίγουρα να το προσέχεις λίγες μέρες.

Και τέλος, 30 Απρίλη συμβαίνει η έκλειψη Ηλίου στο απέναντί σου ζώδιο, στον Ταύρο. Και θυμίζει πως η ζωή έχει τελικά χιούμορ. Ξέρει να κάνει ανατροπές ενώ εμείς κάνουμε σχέδια. Είναι αυτό καλό; Εκείνη την ώρα μας ξαφνιάζει. Αλλά θεωρώ πως στο τέλος, σε καλό μας βγαίνει.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου εδώ

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.