Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom-1.png

Μηνιαία Πρόβλεψη: Δίδυμοι

21ΜΑΪ-20ΙΟΥ
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/gemini-2.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_top-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/04/Δίδυμοι.jpg
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Καλό μήνα Δίδυμε και έχει κάθε λόγο να είναι! Ξεκινά με νέα Σελήνη να δώσει ώθηση, ορμή για ό,τι νέο τώρα ξεκινάς. Ένα όνειρο που είχες χρόνια ίσως ή μπορεί απλά να πρόκειται για μια προσπάθεια που τώρα εκκινείς. Είναι πάντως υπέροχο. Όσο κι εσύ φυσικά προσπαθείς. Ξέρεις καλύτερα από όλους πως τίποτα δεν γίνεται αν δεν το κυνηγήσεις.

Νέα Σελήνη την Πρωταπριλιά

Στις 05 του Απρίλη η Αφροδίτη περνά στον οίκο της καριέρας να βοηθήσει αρκετά την εικόνα, το καλό όνομα που έχεις. Ξεχωρίζεις, διακρίνεσαι ανάμεσα σε πολλούς. Η ενέργεια βασικά είναι ιδανική και θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο όσο ο μήνας προχωρά. Πραγματικά, ακόμα και η σπουδαία σύνοδος του 2022, αυτή του Δία  με τον Ποσειδώνα, συμβαίνει στον εν λόγω οίκο για να σε φέρει πιο κοντά στους μεγάλους σου στόχους. Είναι περίοδος επιτυχίας!

Στις 20.04 ο Ήλιος περνά στο προηγούμενο από εσένα ζώδιο, δηλώνοντας πως σκοτεινιάζει λίγο το σκηνικό. Επαγγελματικά συνεχίζουν τα πράγματα να κυλάνε άριστα, ακόμα και συντροφικά η ενέργεια εξομαλύνεται και έτσι τυχόν εντάσεις που υπήρξαν χάνονται. Γιατί αντιλαμβάνεσαι πως το σημαντικό στις σχέσεις είναι τα συναισθήματα. Όμως μέσα σου έχεις αμφιβολίες, ξεκινάς να αμφισβητείς ορισμένες αποφάσεις και να νιώθεις πως βρίσκεσαι στον αέρα. Είναι κάτι προσωρινό αυτή η αίσθηση, αλλά η έκλειψη Ηλίου την τελευταία μέρα του μήνα, σίγουρα δεν βοηθά. Δεν είναι κάτι τρομακτικό σε καμία περίπτωση, απλώς σου κάθεται λίγο βαριά, αναμοχλεύεται το παρελθόν, δεν κοιμάσαι καλά, υπάρχει ανησυχία και ίσως να φταίνε τα φεγγάρια, αλλά ίσως πάλι και να φταίει κάτι άλλο, που να μπορείς να διορθώσεις με την επικοινωνία.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου ΕΔΩ

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.