Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom-1.png

Μηνιαία Πρόβλεψη: Υδροχόος

20ΙΑΝ-18ΦΕΒ
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/aquarius-2.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_top-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/04/Υδροχόος.jpg
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Καλό μήνα που ξεκινά με νέα Σελήνη – μας παρακινεί όλους να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Να πάρεις εκείνο το τηλέφωνο, να διεκδικήσεις αυτό που θες. Ένας λόγος παραπάνω για εσένα Υδροχόε, αφού στο ζώδιό σου είναι ενεργό το πρώτο δεκαήμερο η σύνοδος Άρη – Κρόνου που λέει με απλά λόγια πως ακόμα και σε δύσκολες εποχές, εσύ νιώθεις πως πρέπει να πιέσεις. Άλλο λίγο για να τερματίσεις. Υπάρχει προσπάθεια εδώ, αλλά υπάρχει και ανταμοιβή στον τερματισμό. Και την γραμμή του τέλους να διακρίνεται ήδη.

Νέα Σελήνη την Πρωταπριλιά

Μέσα στον Απρίλιο τονίζονται αρκετά τα οικονομικά, η ιδιοκτησία, όσα είναι γενικά δικά σου. Να σημειώσουμε πως εκτός από την ύλη, δικό σου είναι το σώμα, η αυτοπεποίθηση και τα συναισθήματα γενικά. Με τη σύνοδο Δία – Ποσειδώνα αυτά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν είναι πως προσπαθείς να τα ελέγξεις. Αλλά τα παρατηρείς, αποκτάς καλύτερη αντίληψη και τελικά πιστεύω πως ενθαρρύνει την αυτογνωσία και το να νιώσεις καλύτερα όσο οι μέρες περνούν. Η σύνοδος μπορεί να δείξει πως κερδίζεις περισσότερα (ειδικά τέλος του μήνα που μπαίνει και η Αφροδίτη στον χορό) αλλά περισσότερο είναι νέες εμπειρίες που σε πλουτίζουν εσωτερικά. Και αληθινά. Ίσως ένα ταξίδι με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα;

Ο μήνας κλείνει με την πρώτη ανοιξιάτικη έκλειψη στις 30 Μαρτίου στον Ταύρο και δείχνει για εσένα στην ιδανική της έκφραση, ένα νέο ξεκίνημα συναισθηματικά. Το πως αποφασίζεις εσύ την συναισθηματική σου κατάσταση. Πως ξυπνάς και δηλώνεις ηχηρά: «Σήμερα νιώθω καλά! Βιώνω ευτυχία.» Η εποχή των εκλείψεων είναι άριστη ευκαιρία να επαναπρογραμματίσουμε το πως αντιμετωπίζουμε την ζωή. Υπέροχα!

Αγάπη & Φως
Φαίδρα Θεολόγη

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου ΕΔΩ

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.