Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom-1.png

Μηνιαία Πρόβλεψη: Ιχθύες

19ΦΕΒ-20ΜΑΡ
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/pisces-1-2.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_top-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/04/Ιχθύες.jpg
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Καλό μήνα Ιχθύ! Ξεκινά λίγο “άγαρμπα” με την σύνοδο Άρη – Κρόνου το πρώτο δεκαήμερο να σε στρέφει μέσα στις σκέψεις  – το αντίθετο από αυτό που η Άνοιξη θέλει να φέρει δηλαδή. Όμως αντισταθμίζεται από τη νέα Σελήνη την πρωταπριλιά, μια δυνατή εκκίνηση για όλα όσα σου αξίζουν! Δείχνει βασικά πως περνάνε από το χέρι σου περισσότερα από όσα νομίζεις. Και πως όσο παίρνεις πρωτοβουλία, έχεις θετικά αποτελέσματα. Σίγουρα ευκολότερα από το να μην κάνεις τίποτα. Και η άνοιξη τι άλλο είναι αν όχι ιδανική περίοδος να εναρμονιστείς με την φύση και να ξεκινήσεις κάτι;

Νέα Σελήνη την Πρωταπριλιά

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου στις 05.04 – υπέροχα νέα γιατί βοηθά την συναισθηματική κατάσταση, ευνοεί την επικοινωνία, τις συμφωνίες, εξομαλύνει τυχόν εντάσεις. Φέρνει επίσης έρωτα (Αφροδίτη είναι αυτή) και γενικά νιώθεις καλύτερα μέσα σου – κάτι αρκετά σημαντικό αν με ρωτάς.

Το καλύτερο νέο για όλους μας μέσα στον Απρίλη βέβαια, είναι η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα. Και να πω εδώ πως ο Ποσειδώνας είναι ο κυβερνήτης σου και η σύνοδος αυτή συμβαίνει στο ζώδιό σου! Βασικά είναι υπέροχη ενέργεια, ήδη αισθητή από τον Μάρτιο. Μπορεί να βοηθήσει την δημοτικότητα, την θετική φήμη στην δουλειά. Βοηθά επίσης την υγεία, ειδικά αν είχες τρεχάματα τελευταία. Η Αφροδίτη συναντά την σύνοδο Δία – Ποσειδώνα προς το τέλος του μήνα. Εκεί στις διακοπές του Πάσχα λοιπόν, τι καλύτερο από το να πας κι εσύ ακριβώς διακοπές; Να νιώσεις την ομορφιά που η φύση ανοίγει μαζί με την διάθεσή μας. Να γεμίσεις εμπειρίες.

Την τελευταία μέρα του μήνα έχουμε έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο – ώρα να υψώσεις την φωνή σου όχι για φασαρίες – το αντίθετο. Για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου ή κάποιον που βρίσκεται σε αδύναμη θέση. Να υψώσεις ανάστημα. Να δουν και οι άλλοι αυτό που ελπίζω εσύ να ξέρεις ήδη. Το πόσο γαλήνιος μπορείς να είσαι. Το πόσα πολλά αξίζεις.

με Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου ΕΔΩ

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.