Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom-1.png

Μηνιαία Πρόβλεψη: Ζυγός

23ΣΕΠ-22ΟΚΤ
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/libra-2.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_top-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/04/Ζυγός.jpg
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Καλό μήνα Ζυγέ! Ο Απρίλιος ξεκινά με νέα Σελήνη στο απέναντί στου ζώδιο, τον Κριό που σε παρακινεί να κάνεις το πρώτο βήμα σε κάτι που ήθελες καιρό. Η δημιουργικότητα είναι αυξημένη εν τω μεταξύ, οπότε μην διστάσεις να “γεννήσεις”, να ασχοληθείς. Πραγματικά αυτό τονίζεται εδώ από όλες τις όψεις του μήνα. Τέχνη, χόμπι, αθλητισμός, ό,τι κι αν είναι αυτό που σε τραβάει. Το ταλέντο τώρα αυξάνεται. Έχεις ιδέες και αυτές εκφράζονται. Υπάρχουν αναπόφευκτα περιορισμοί, νιώθεις πως σε αναγκάζουν να μπεις σε ένα καλούπι ενώ θα προτιμούσες να μην εγκλωβιστείς. Αλλά είναι όλα μέρος του παιχνιδιού.

Νέα Σελήνη την Πρωταπριλιά

Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, περνά στο ζώδιο της έξαρσής της, στους Ιχθύες. Αυτά είναι υπέροχα νέα γιατί εκφράζεται αρμονικά. Νιώθεις καλύτερα, τα πράγματα κυλάνε ευκολότερα, ανεμπόδιστα. Και αργότερα μέσα στον μήνα συναντά την σύνοδο Δία – Ποσειδώνα εκεί, μια ενέργεια ήδη αισθητή από τον Μάρτη. Μπορεί να είναι δύσκολο να αφεθείς στην φαντασία και στο ρεύμα να σε παρασύρει. Αλλά είναι τόσο όμορφο αν το κάνεις! Και να σου πω, στην πραγματικότητα δεν αφήνεσαι εντελώς. Εσύ επιλέγεις πόσο θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να νιώσει όμορφα ή αντίθετα, να μην το κάνει. Το κλειδί θεωρώ είναι να μην πιέσεις τη σκέψη και το σώμα. Να σου επιτρέψεις να χαλαρώσεις σε αυτόν τον όμορφο Ανοιξιάτικο Απρίλη.

Μια συμβουλή ειδικά για το δεύτερο μισό του μήνα είναι να περιορίσεις όσο γίνεται το στρες, εισπνοή, εκπνοή γιατί τα νεύρα μπορούν να πάρουν φωτιά. Και να αποφύγεις τις καταχρήσεις. Το ξέρω, είναι δύο συμβουλές αλλά συνδέονται κατά κάποιο τρόπο καθώς το ένα οδηγεί στο άλλο και έρχεται πανσέληνος στο ζώδιό σου (16.04), μια εκρηκτική ενέργεια.

Και μετά η έκλειψη την τελευταία μέρα του μήνα. Η οποία συμβαίνει στο άλλο ζώδιο που η Αφροδίτη κυβερνά. Είναι έντονη συναισθηματικά και έτσι ο μήνας κλείνει με ένα ξάφνιασμα. Αλλά κι εσένα να διεκδικείς εκείνο που θα κάνει την ζωή ευκολότερη και ομορφότερη με κάποιον τρόπο. Το θέμα είναι πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, παρά την προσωπική προσπάθεια που απαιτείται. Ό,τι κάνει την ζωή ομορφότερη, σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου ΕΔΩ

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.