Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom-1.png

Μηνιαία Πρόβλεψη: Κριός

21ΜΑΡ-19ΑΠΡ
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/aries-2.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_top-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/04/Κριός.jpg
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Καλό μήνα Kριέ που έρχεται να ξεκινήσει με νέα Σελήνη στο ζώδιό σου! Υπέροχα νέα. Η καλύτερη ευκαιρία που θα μπορούσες να έχεις για ένα νέο ξεκίνημα. Οπουδήποτε εσύ θελήσεις. Από όταν ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιό σου την Εαρινή Ισημερία, τα πράγματα φαίνονται καλύτερα για εσένα. Και έτσι θα συνεχίσουν ολόκληρο τον Απρίλιο. Παρά τις κάποιες δυσκολίες που αναπόφευκτα συμβαίνουν, εσύ μπορείς να έχεις έναν μήνα όπως ταιριάζει στο ανοιξιάτικο ζώδιό σου!

Εαρινή Ισημερία 2022

Βέβαια ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο το πρώτο δεκαήμερο. Αυτό από την μία σε ενθαρρύνει να διεκδικήσεις στην καριέρα πράγματα που επιθυμούσες καιρό. Από την άλλη όμως προμηνύει καθυστερήσεις και δυσκολίες. Τίποτα αξεπέραστο φυσικά, περισσότερο κάτι ενοχλητικό να σε ταλαιπωρήσει λίγο τις πρώτες μέρες.

Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα είναι αναμφίβολα δυνατή στιγμή μέσα στο 2022 και κορυφώνεται τώρα, στις 12.04 αν και είναι ενεργή ήδη από τον Μάρτιο. Δείχνει πως υπάρχει ανάγκη να “γεμίσεις τις μπαταρίες” που λένε. Πως ψυχικά και συναισθηματικά έχεις πιεστεί και χρειάζεσαι μια ανασυγκρότηση. Είναι ευκαιρία για ταξίδι τώρα στις διακοπές του Πάσχα. Είναι ευκαιρία για περισσότερο ύπνο, διαλογισμό, ανάπαυση.

Την πρώτη μέρα ο Απρίλης ξεκινά με νέα Σελήνη στο ζώδιό σου. Την τελευταία έχουμε και πάλι νέα Σελήνη που είναι όμως και έκλειψη. Η περίοδος μετά τις 15.04 είναι για εσένα δύσκολη και η περίοδος εκλείψεων δεν βοηθά. Όμως αν είναι να είμαι αντικειμενική, θα σου πω ότι άνοιξη παραμένει και για εσένα βελτιώνονται οι σχέσεις, τα οικονομικά, η διάθεση. Παρά τις δυσκολίες που θα συναντήσεις και την άσχημη γεύση που ίσως νιώθεις , το συνολικό αποτέλεσμα παραμένει θετικό.

Νέα Σελήνη στον Κριό την Πρωταπριλιά

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου ΕΔΩ

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.