Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom-1.png

Μηνιαία Πρόβλεψη: Λέων

23ΙΟΥΛ-22ΑΥΓ
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/leo-2.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_top-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/04/Λέων.jpg
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Καλό μήνα λιοντάρι και είναι ο πιο πλούσιος μήνας του 2022, από την άποψη πως πολλά συμβαίνουν, είναι γεμάτος και μπορείς να τον αξιοποιήσεις. Ξεκινά πολύ όμορφα με νέα Σελήνη στον Κριό, να δώσει την κίνητρο για ένα νέο ξεκίνημα. Κυβερνήτης του Κριού είναι ο Άρης, ο οποίος όλο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στο απέναντί στου ζώδιο. Τι σημαίνει; Θέληση και διατήρηση όσων έχτισες. Αυτό βοηθά ιδιαίτερα τις σχέσεις. Αλλά Άρης – Κρόνος μαζί δείχνουν επίσης δράση και πρόοδο. Πιστεύω λοιπόν πως θα είναι ένας ιδιαίτερα παραγωγικός μήνας για εσένα! Μπορεί να συνοδεύεται από έναν περιορισμό, να σου υποδεικνύουν να πειθαρχήσεις σε κάτι, αλλά θεωρώ πως αυτό δεν θα είναι τόσο ισχυρό όσο ο ενθουσιασμός που υπάρχει επίσης στον αέρα. Αυτός που ακολουθεί την επιτυχία.

Νέα Σελήνη την Πρωταπριλιά

Στις 05.04 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες για να συναντήσει εκεί την σπουδαιότερη σύνοδο του έτους, αυτή του Δία με τον Ποσειδώνα. Όλη αυτή η ενέργεια – ειδικά τον Απρίλιο, έχει ένα δυνατό συναισθηματικά φορτίο. Όμορφο συναίσθημα, οικειότητας, αγάπης, ένωσης. Θα έλεγα για εσένα σχέσεις (ερωτικές, φιλικές ή ακόμα και με αδέλφια) που σε βοηθούν να νιώσεις καλύτερα, να πάρεις τα πάνω σου. Είναι επίσης δείγμα φαντασίας. Και κατά την γνώμη μου όλοι χρειαζόμαστε περισσότερο φαντασία στην ζωή μας. Από εκεί πηγάζει και η δημιουργικότητα άλλωστε.

Όλος ο μήνας ευνοεί την καριέρα, το επάγγελμα και τα οικονομικά επίσης. Και τώρα ίσως σκέφτεσαι, μα καλά βρε Φαίδρα, όλα τέλεια θα είναι δηλαδή; Ίσως να είναι η δική μου ελπίδα που αντικατοπτρίζεται εδώ, αλλά πραγματικά βλέπω έναν Απρίλιο όμορφο, ειδικά για εσένα.

Και η έκλειψη στις 30.04; Σε επηρεάζει ιδιαίτερα, αλλά ακόμα κι αυτή θεωρώ πως το κάνει με θετικό τρόπο.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου ΕΔΩ

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.