Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom-1.png

Μηνιαία Πρόβλεψη: Παρθένος

23ΑΥΓ-22ΣΕΠ
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/virgo-2.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_top-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/04/Ταύρος.jpg
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Καλό μήνα, καλωσόρισες σε έναν όμορφο Απρίλη που ξεκινά και τελειώνει με νέα Σελήνη. Μια ενέργεια που μας παρακινεί να προχωρήσουμε, να αφήσουμε το παρελθόν πίσω και να κάνουμε το επόμενο βήμα εδώ και τώρα. Το πρώτο δεκαήμερο βέβαια είναι ενεργή η σύνοδος Άρη – Κρόνου, κάτι που σε κάνει εργατικό, δείχνει πως δουλεύεις υπερωρίες και τα δίνεις όλα λες και η καθημερινότητα είναι μια κούρσα και νικητής βγαίνει ο πιο σκληρά εργαζόμενος. Αρκετοί παρθένοι έχουν τους λόγους τους βέβαια τώρα (οικονομικούς, ψυχολογικούς κλπ) αλλά πράγματα φαίνεται πως η δουλειά σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, ειδικά τις πρώτες αυτές 10 μέρες.

Νέα Σελήνη την Πρωταπριλιά

Η πιο σπουδαία σύνοδος βέβαια του μήνα, ίσως και του έτους όλου, είναι αυτή του Δία με τον Ποσειδώνα που συμβαίνει στο ακριβώς απέναντί σου ζώδιο. Είναι ενεργή βέβαια ήδη από τον Μάρτιο και για εσένα δείχνει πως πέφτεις από τα σύννεφα με κάποιο κοντινό σου άτομο. Αλλά εξίσου εύκολα είναι σημάδι έρωτα, ρομαντισμού, κάτι που σε κάνει να λιώνεις. Είναι έντονο και όμορφο. Σε αρνητική του έκφραση μπορεί να δείξει όντως φανατισμό ή ένα είδους προδοσίας, αλλά ξέρεις πως δεν είμαι άνθρωπος να προμηνύω την καταστροφή. Και συνολικά θεωρώ πως εξομαλύνει τα σκληρά. Είναι μια ανάσα που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Και έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Αν έπρεπε να του δώσω έναν χαρακτηρισμό μόνο για εσένα θα έλεγα: γόνιμη περίοδος. Και αυτό αφορά πολλά επίπεδα. Την γονιμότητα ως μητρότητα, την αύξηση των οικονομικών, την βελτίωση σχέσεων, το πως εσύ εξελίσσεσαι ως άνθρωπος.

Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, προσπερνάει τον Ήλιο και ηρεμεί λίγο. Εύχομαι να είναι σημάδι πως ηρεμείς επίσης κι εσύ. Αν και υπάρχει ένταση μέσα σου γύρω στις 18.04, ταυτόχρονα παρουσιάζεται ιδανική ευκαιρία για πασχαλινές διακοπές, ακόμα κι αν είναι μια κοντινή απόδραση να ξεσκάσεις που λέμε, να δεις κάτι διαφορετικό. Αρκετές ιδέες, και εύχομαι ευχάριστα νέα που αφορούν την δουλειά.

Στις 20.04 ο Ήλιος περνά στο φιλικό Γήινο ζώδιο του Ταύρου και θυμάσαι που είπα στην αρχή πως ο μήνας κλείνει με νέα Σελήνη; Εεε λοιπόν στις 30.04 η νέα Σελήνη τυχαίνει να είναι και έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο, μια ενέργεια που μπορεί να φέρει ανατροπές. Αλλά να σου πω Παρθένε, οι ανατροπές δεν είναι απαραίτητα κάτι αρνητικό – εκτός αν κάποιος ζει με την ψευδαίσθηση πως η ζωή μπορεί να κυλήσει ευχάριστα μέσα σε μια βαρετή ρουτίνα και επανάληψη.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου ΕΔΩ

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.