Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom-1.png

Μηνιαία Πρόβλεψη: Καρκίνος

21ΙΟΥ-22ΙΟΥΛ
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/cancer-2.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_top-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/04/Καρκίνος.jpg
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Καλό μήνα που ξεκινά με νέα Σελήνη στον Κριό, ένα νέο ξεκίνημα επαγγελματικά; Μια ανανέωση ή απλά μια επιτυχία, η ενέργεια είναι όμορφη, φρέσκια, Ανοιξιάτικη! Η αλλαγή πάντως υπάρχει γενικότερα στον αέρα και εσύ είσαι το άτομο που μπορεί να την φέρει. Χρειάζεται δηλαδή να αναλάβεις πρωτοβουλία. Φυσικά αυτό χτίζεται ήδη από τις 2-3 τελευταίες μέρες πριν την πρωταπριλιά (αλήθεια!) οπότε ελπίζω να δούλεψες προς τους στόχους που κυνηγάς αυτό το διάστημα.

Νέα Σελήνη την Πρωταπριλιά

Υπάρχει και κάτι άλλο – ειδικά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αλλά και αργότερα. Το να μιλήσεις, να αντιμετωπίσεις κάποιον για τις πράξεις του. Μπορεί να είναι τρομακτικό ή πάντως άβολο και να το αποφεύγουμε, αλλά αν σημαίνει πως θα υποφέρεις λιγότερο μελλοντικά, είναι σίγουρα η σωστή κίνηση. Πολλές φορές αφήνουμε τα πράγματα με την ελπίδα να βελτιωθούν μόνα τους αλλά αυτό δυστυχώς δεν συμβαίνει. Κι αν κάποιος δεν αλλάξει την συμπεριφορά του παρά το γεγονός πως τον ενημέρωσες σχετικά και το γνωρίζει, αυτή του η απόφαση σίγουρα αντικατοπτρίζει και το τι άτομο είναι.

Τέλος του μήνα, τα πράγματα πάνε πιο αργά και υπάρχουν ορισμένες εκρήξεις και διαφωνίες (ειδικά τις μέρες γύρω στο Πάσχα). Όμως ταυτόχρονα ευνοούνται οι σπουδές, η απόκτηση γνώσης και εμπειριών. Είναι από τα καλύτερα πράγματα στην ζωή το να αποκτούμε εμπειρίες, να αντιμετωπίζουμε τα πάντα ως μία νέα περιπέτεια. Έτσι μένει κανείς νέος. Επειδή ενθουσιάζεται. Κι επειδή νιώθει συνεχώς ζωντανός.

Η έκλειψη στις 30.04 έχει να κάνει με το τι βρίσκεις όμορφο, τι σε προσελκύει, τι προσπαθείς να δημιουργήσεις. Πως προσπαθείς να εναρμονίσεις τις καταστάσεις γύρω σου και μέσα σου. Φυσικά όσο οι μέρες πλησιάζουν την έκλειψη, θα δημοσιευτεί και άρθρο ή βίντεο με περισσότερες πληροφορίες. Επιφυλάσσομαι…!

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου εδώ

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.