Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom-1.png

Μηνιαία Πρόβλεψη: Τοξότης

22ΝΟΕ-21ΔΕΚ
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/sagittarius-2.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_top-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/04/Τοξότης.jpg
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Καλό μήνα Τοξότη! Ο Απρίλης ξεκινά με νέα Σελήνη την πρωταπριλιά, μια ενέργεια που σε βοηθά να ξεκινήσεις κάτι νέο. Βέβαια υπάρχει άγχος για τα οικονομικά, όμως η αποφασιστικότητα που έχεις βοηθούν. Όπως επίσης και οι πρωτοβουλίες που παίρνεις. Χαμένος είναι αυτός που στέκεται ακίνητος. Μόνο όταν αναλαμβάνει κανείς δράση μπορεί κάτι να πετύχει.

Νέα Σελήνη την Πρωταπριλιά

Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύες στις 05.04, και εν τω μεταξύ στο ίδιο ζώδιο συναντάμε τον κυβερνήτη σου, τον Δία, ο οποίος ετοιμάζεται να βρεθεί σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Ίσως η σημαντικότερη σύνοδος του έτους! Και τι δείχνει αυτό για εσένα; Εύνοια σε οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι, τα ακίνητα. Πως η κατάσταση στην οικογένεια καταλαγιάζει, όλα φαίνονται ευκολότερα και απλούστερα. Η ενέργεια του Απρίλη έχει την ικανότητα να σου φτιάξει την διάθεση, να σε κάνει να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Ορισμένοι πολεμούν την ρομαντική αυτή οπτική της ζωής. Θεωρούν πως τίποτα δεν γίνεται να συμβαίνει ανεμπόδιστα. Πως δεν μπορεί απλά κάτι να υπάρχει έτσι από μόνο του μετά από τόσα που πέρασαν. Όμως εσύ ξέρεις καλύτερα ελπίζω. Εύχομαι όταν τα πράγματα θα ηρεμήσουν και θα έχεις την γαλήνη που επιθυμείς, να μπορέσεις να διατηρήσεις το όμορφο αυτό συναίσθημα μέσα σου.

Στις 30.04, την τελευταία μέρα του μήνα, συμβαίνουν δύο πράγματα. Αρχικά η Αφροδίτη συναντά τον Δία – εύνοια, τύχη, φιλικές επαφές. Δεύτερον, έχουμε έκλειψη Ηλίου που τονίζει πως χρειάζεται να ελέγξεις τις καταχρήσεις που επίσης είναι τονισμένες εδώ. Δηλαδή υπάρχουν πράγματα που ταλαιπωρούν το σώμα και το πνεύμα. Συχνά είναι κάποια ουσία, αλλά περισσότερο συμβαίνει να είναι άτομα που μας ξεζουμίζουν ενεργειακά. Συμπεριφορές που σε νευριάζουν ή απλά σε στεναχωρούν. Τέτοια άτομα αργά αργά σε καταστρέφουν με τον ίδιο τρόπο που θα το έκανε ένα ναρκωτικό. Η έκλειψη αυτή δεν είναι κάτι τρομακτικό. Είναι όμως μια καλή ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή απαλλαγμέν@ από οτιδήποτε σε σέρνει στον βούρκο που καθόλου δεν ταιριάζει με την φωτεινή, περιπετειώδη ιδιοσυγκρασία σου.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου ΕΔΩ

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.